Tillerbyen 5 - 2 Steinkjer

Postet av Tillerbyen Media den 28. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen vant årets siste kamp og avsluttet på 3. plass på tabellen.

Jubel etter 4-1-scoringen til Mats Ingebrigtsen.

2018-sesongens siste kamp startet i et forrykende tempo, der begge lag var offensive og ønsket å vinne. Spesielt Tillerbyen var svært ivrige i starten siden dette var spillende trener Jørn André Hugdals siste kamp.

Og det var også vertene som åpnet målkontoen først.

Før sju minutter var spilt gjorde Sondre Bondø Garstad et flott forarbeid og fant Mats Ingebrigtsen bak i feltet. Fra 12 meter og på halv volley banket han inn 1-0 i lengste hjørne.

Kvarteret ut i kampen doblet blåtrøyene ledelsen. Et fantastisk skudd fra Espen Mathiassen skrudde seg i lengste vinkel - lekkert!

Få minutter senere kunne kampen ha vært punktert nesten før den hadde startet. Tillerbyen var virkelig på hugget, men Gard Ragnar Killingbergs skudd fra skrått hold havnet i nettveggen.

Solid andre omgang

Men Steinkjer tok over. De reduserte til 1-2 alene med keeper Mats Woldmo Hagen, og de hadde flere brukbare muligheter i perioden som fulgte, blant annet en heading i tverrliggeren.

To minutter før pause ble det imidlertid ny hjemmejubel. Martin Berdal tuppet inn 3-1 fra to meter etter et hjørnespark som havnet tilbake i feltet fra Killingberg, og blåtrøyene tok med seg godfølelsen ut til den andre omgangen.

Årets siste førtifemminutter inneholdt flere store Tillerbyen-sjanser i starten, og da Ingebrigtsen sendte Tillerbyen opp i 4-1 med et smart langskudd halvveis, begynte man å ane hvor poengene skulle havne.

Tre minutter før full tid sparker Steinkjer et nytt håp i kampen med sin 2-4-redusering på frispark, men Sindre Olufsen - faktisk - fastsatte sluttresultatet til 5-2 fra kloss hold rett etterpå.

Dette betyr at Tillerbyen ender på 3. plass i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 2018.

En knallsterk prestasjon av en ung spillergruppe!

Mats Woldmo Hagen
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Espen Amandus Mathiassen
Gard Ragnar Killingberg - Robin Johansen Hermanstad - Sondre Bondø Garstad

Bytter:
61' Hermanstad --> Ronaldo Pah Paul
71' Garstad --> Vegard Eidet
76' Bjerke --> Preben Hald
76' Mathiassen --> Oskar Stølan
81' Ingebrigtsen --> Sindre Olufsen

Ubenyttede reserver: Marius Lundhaug Larsen, Henning Borgen Gladsø.