Bente Tøsti Rosenborg - LEDER

Alder: 54 år

Roller i styret: Leder


Jeg startet på rideskole for mange år siden på Hullemanstallen på Jessnes utenfor Hamar, og holdt på med hest mer eller mindre fast frem til 20 års alderen. Etter et opphold på rundt 25 år oppdaget jeg så Stall Hjera og atter en gang var jeg hektet på hest.

Etter å ha hatt Romeo på fór i flere år ble han endelig min i 2013. Det er dressur som ligger mitt hjerte nærmest, men har nå prøvd oss både på sprang og terrengtrening. 

Jeg er også godkjent Steward 2 i NRYF og i den forbindelse blir det en del turer rundt på ulike stevneplasser for å etterse hestevelferden.


I styret har jeg vært med siden 2009 og rollene mine har vært styremedlem (webansvarlig), kasserer, nestleder og siden 2017 har jeg vært leder. 


Kontaktinfo: 930 21 385 / bentetosti@outlook.com

Se profil

Rebecca Høitomt Murray - SEKRETÆR

Alder: 21 år

Roller i styret: Sekretær, medieansvarlig, webredaktør


Jeg har holdt på med hest siden jeg var 6 år, de aller fleste av de årene har jeg hatt tilholdssted på Stall Hjera. Her har jeg både gått på rideskole og gått videre til privattimer. Jeg har aldri hatt egen hest, men har vært utrolig heldig med å ha muligheten til å låne hester. Rir både sprang, feltritt og dressur.


Dette er mitt tredje år i styret til EIDV.


Kontaktinfo: 94134853 / R.HMurray@hotmail.com

Se profil

Eilen Torstensen - KASSERER

Alder: 52 år ung ;)

Roller i styret: Kasserer, Medlemsansvarlig


Drevet med hest fra jeg var ca 10 år til jeg var 20, så ett langt opphold og begynte igjen med hest for 14 år siden. Driver med det som er gøy med hest, og lar meg lure utpå ting jeg ikke kan, men blir mest dressur helt på amatørnivå. Er sprangdommer, banebyggeraspirant, sjåfør, groom, hestepasser, og hjelper til der det trengs!


Var med å startet klubben i 2007, sitter i styret i ulike verv fra 2007 til 2016 bl.a 5 år som leder. Fra 2019 kasserer.


Kontaktinfo 92459764 / Eilen@hotmail.no 

Se profil

Anette Langsrud - STYREMEDLEM

Alder: 37

Roller i styret: styremedlem og webredaktør

Begynte å ri på rideskole da jeg var 8 år, kjøpte egen hest da jeg var 11.
Hadde den i 14 år, var så fôrrytter i ett år før jeg tok en pause fra hest i 8 år. Begynte med hest igjen for 3 år siden og er nå fôrrytter for to hester, Zawaz og Moonlight.
Rir mest dressur, men tur og sprang er også gøy!

Ble med i styret i år.

Mobil: 971 17 984 / anette.langsrud@gmail.com

Se profil
Levert av IdrettenOnline