Nytt medlems-system = nye rutiner

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 27. Sep 2021

I forbindelse med overgang til nytt medlems-system er det noen nye rutiner som må følges.

Vi har registrert at det er noen av våre medlemmer som ikke har validert sine opplysninger, noe som betyr at de ikke er tilkoblet Idrettens ID og at de ikke får bekreftet medlemsskapet sitt i Norges Idrettsforbund (NIF). 

I henhold til nye regler fra NIF som trådte i kraft 1.januar 2020 må alle medlemmer som er med i Norsk Idrett validere seg med personnummer før de regnes som gyldig medlem.

Det er derfor viktig at du sjekker e-posten din, og de som har mottatt en e-post om å validere sine opplysninger må følge instruksjonene i e-posten (det tar omtrent 1 minutt). Deretter vil du motta en mail/sms fra NIF hvor du blir bedt om å bekrefte medlemsskapet i Eidsvoll Hestesportsklubb. Følg også disse instruksjonene slik at du får fullført registreringen av ditt medlemskap.

Vi oppfordrer samtidig alle våre medlemmer til å laste ned appen idrettenonline, da vil du motta varsler når hjemmesiden blir oppdatert. Der har du også mulighet til å føre treningsdagbok med mer.

Med vennlig hilsen

Styret/EIDV
Oslo Horse Show 2021

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 13. Sep 2021

Kingsland Oslo Horse Show

Det er duket for Kingsland Oslo horse show sitt 30-års jubileumsstevne på Telenor Arena, helgen 15.-17.oktober. Grunnet korona og restriksjoner har ikke ¨KOHS¨ vært arrangert siden 2019. Vi i styret ønsker derfor å lodde stemningen for å ta en klubbtur til Telenor arena på søndagen den 17.oktober. 


På søndagen arrangeres det flere sprangklasser, derav også første omgangen av Longines FEI World Cup Europa for 21/22 sesongen. Her møtes verdenseliten i sprang, for å kjempe om de første og gjeve poengene. Det arrangeres også et familieshow, med flere innslag fra forskjellige grener. En fin mulighet til å se verdensklasse ryttere & masse ridning fra både fra stevnearenaen og oppvarmingsbanen. 


Du finner også et messeområde på plassen, med cafeer og stander fra bla Kingsland, Horze, Lowenborg, mm. Her er det altså mulighet til å kombinere hest og shopping i en herlig mix.


Link til Oslo Horse Show sin nettside for de som ønsker å lese mer; https://oslohorseshow.com/nb/kohs/


Det koster 275kr per billett, hvorav klubben sponser alle medlemmer med 100kr. Dvs at for de som er medlem vil billetten koste 175kr, denne prisen forutsetter at vi er minimum 4 stk. OBS! Medlemmer under 18år må ha med foresatt/ansvarlig person over 18år. 


Transport og mat må man stå for selv selv, det er dessverre ikke lov å ta med medbrakt mat(viser til telenor arena sine regler). Det vil komme nærmere info til de som har meldt seg på, om oppmøteplass og tid for de som vil reise kollektivt ut med oss ut. I tillegg til annen nyttig info :) 


Klubben står for innkjøp av alle billetter, bindende påmelding innen 4.oktober klokken 1800 til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com ; emne ¨KOHS21¨ mailen må inneholde navn på de som ønsker billetter.


Vi håper at flere av våre medlemmer vil bli med oss ut på klubbtur :DKlubbmesteskap 2021

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 3. Sep 2021

Vi har igjen gleden av å invitere alle EIDV sine medlemmer til klubbmesterskap, denne gangen for året 2021. Klubbmesterskapet vil bli arrangert under D-stevne helgen 18-19.september. Klubbmesterskapet er åpent for alle ryttere som er medlem av Eidsvoll Hestesportsklubb, men viser til KR I § 122.2 hvor nedre aldersgrense er 11 år for å delta i klubbmesterskap.


Det kåres en klubbmester i sprang og en i dressur. Ved å ikke lage et alders begrenset klubbmesterskap, håper vi å åpne for at flere av våre medlemmer ønsker å delta. Dette betyr at du kan starte den klassen som passer best for deg og hesten/ponnien din, av de klasser som arrangeres på stevnet. Det vil i tillegg kåres en sammenlagt vinner i dressur og sprang. 


Den enkelte hest/ponni kan starte 2 ganger i samme mesterskap med to forskjellige ryttere, i to forskjellige klasser, med maks 2 starter pr dag. Rytteren må på forhånd velge hvilken klasse en ønsker å starte KM i! Dette legges som en kommentar til påmeldingen.


Det er vanlig individuell klassepremiering i alle klasser, en klubbmester vil bli kåret etter siste klasse er ferdig. I hver kategori (dressur og sprang) i KM deles det ut 3 medaljer (gull, sølv & bronse).


Det vil komme en tilleggs avgift på 100kr, i den klassen man velger å starte KM i! Denne betales i NRYFStevne.Sprang


Det arrangeres følgende klasser i stevnet:

 • 40cm CR
 • 50cm CR
 • 60cm 280 Feil & Stil
 • 70cm 280 Feil & Stil 
 • 80cm 280 Feil & Stil
 • 90cm 280 Feil & Stil
 • 100cm 280 Feil & Stil
 • 110cm 280 Feil & Stil


Klassene 60cm - 110 cm har innlagt klubbmesterskap, det er den ekvipasjen som oppnår høyest feil og stil poeng sammenlagt, uavhengig av hvilken høyde man starter som vinner tittelen klubbmester. 


Dersom det er to eller flere likeplasserte på 1., 2. eller 3.plass vil det bli omhopping (i den samme høyden man starter KM i) når alle klassene er ferdig. Ved fortsatt lik plassering vil tiden bestemme!
Dressur


Det arrangeres følgende klasser på stevnet:

 • LD:1
 • LC:3  (ekvipasjen beholder sin prosent)
 • LB:3  (ekvipasjen får 2.5 prosent i tillegg)
 • LA:3  (ekvipasjen får 5.0 prosent i tillegg)
 • MC:1 (ekvipasjen får 6.5 prosent i tillegg)
 • MB:3 (ekvipasjen får 7.5 prosent i tillegg)Klassene LC- MB har innlagt klubbmesterskap, det er den ekvipasjen som oppnår sammenlagt høyest prosent, uavhengig av hvilken klasse de starter som vinner tittelen klubbmester. Klassene er stengt for ekvipasjer som har oppnådd 65% eller mer i klassen over, dvs at har du startet LB til 65% eller høyere, har du ikke lov å starte LC.


Dersom det er to eller flere likeplasserte på 1., 2. eller 3.plass vil den som har høyest poengsum på allment inntrykk bli best. Ved fortsatt lik plassering vil overdommer kunne bestemme!
Påmelding


Du melder deg på de klassene du har lyst å starte i sprang og/eller dressur, som normalt på NRYFSTEVNE. Husk å legge inn en kommentar for den klassen du vil starte KM i. Avgiften for klubbmesterskapet ligger nederst som «andre produkter», denne må også betales for å kunne være med i KM. 


Link til sprang påmelding; https://nryfstevne.no/events/2a1f9c2a-582e-4404-8897-ac6ed26260e9#classes

Link til dressurpåmelding; https://nryfstevne.no/events/e97ed6d3-0ffa-4e94-b991-b716079ab5f9/#classes


Eventuelle spørsmål rundt klubbmesterskapet kan rettes til Rebecca Murray eller på klubbens facebookside :)