Mike 2

Etter en knall kamp mot Orkanger så lurer vi på om vi har brukt for mye krefter ,eller om vi klarer og fortsette fremgangen.

Mye handler om å gjenskape gode prestasjoner ,vi har vært gode i mange kamper på rad. Vi snakker om å ikke undervurdere motstander i kveld,vi må trykke til i dueller få ballen ned på matta, og trykke etter i angrepet.

1 omg

Vi ser tidlig at Verdal har møtt opp og de trykker til i alle dueller, de har alt å spille for å ingenting å tape . Vi sliter mer enn forventet vi er liksom ikke tilstede, vi vinner ingen dueller ,de er raskere og vil opp å frem. Dette gjør at vi kommer bakpå 0-1 vil si d var fortjent, dette gir oss et kick og d tar ikke lange stunden før vi utligner 1-1. Nå går vi inn i en god periode, vi styrer spillet, ballen går hurtig mellom lagdelene, vi setter opp kantene, backene i angrep gir oss flere muligheter , vi er gode og har flere gode muligheter til å ta ledelsen i kampen. Dessverre er d Verdal som scorer i vår gode periode, men vi er i en fase hvor vi aldri gir opp. Når vi angriper går d hurtig og nok en gang utligner vi 2-2 noe som står seg til pause.

Vi har trua i pausen alle føler at vi er på god vei til å ta hjem kampen. Vi må bli bedre til å forsvare oss, ha kontroll på spissene som går på løp og truer bakrommet. Være mer nøyaktig på siste tredel.

2 omg

Vi kommer godt i gang og kjører kampen vi er aggressiv i midtbanen og vinner ballen i gunstige posisjoner. Vi trykker Verdal bakover og går fortjent i ledelsen 3-2. De neste 15 min produserer vi noen utrolige store målsjanser som vi ikke klarer og omsette i mål. Dette gjør at Verdal for trua de jobber seg inn i kampen og får sin redusering på straffespark . 3-3 og vi er like langt i kampen. Verdal får innsprøytning rett i koppen, vi mister alt av sunn fornuft og begynner å gjøre ting alene, med mye føring og brudd imot, så spiller Verdal hurtig og i angrepsretning, dette gjør at de tar hjem en fortjent seier med sifrene 5-3.

Vi får bruke tiden frem mot neste oppgave godt, allerede søndag er vi i gang med nok en kamp. Her har vi mulighet for å befeste vår posisjon i 1 div.