Daniel 1

BB Olivier

Med 5 innbyttere til kamp så måtte dette bli en kveld for god fotball , vi har flere spillere på vei tilbake fra skader ,utrolig magisk følelse å endelig få fullt lag igjen.

1 omg

Vi starter i vant 4-3-3 formasjon ,vi har lyst og ha ball i laget, få tempo bakfra og sette opp midtbanen i gode posisjoner på vei fremover. Vi kommer godt i gang og skaper gode sjanser fra start, midtbanen spiller gjennombruddspasning og vi går fortjent opp i ledelsen. Etter målet så kommer trygg /lade til en god avslutning og vi er like langt 1-1. Fin start på kampen med to lag som har lyst og angripe, vi fortsetter og styre kampen og produserer gode målsjanser. Vi er gode og ballen går hurtig, det er fortjent at vi tar ledelsen med gode kombinasjoner 2-1 blir raskt til 3-1 og det er ingen tvil om at alle har lyst på seier i kveld.

I pausen prater vi om justering på sikring i backfirer, de prøver å nå sine to spisser, litt bedre til å lese spillet så tar vi fra dem all motivasjon . Vi må bli bedre når vi har ballen, være kontant og bestemt i pasningene. Ha litt mere is i magen så setter vi sjansene våre.

2 omg

I denne omgangen er det bare ett lag på banen, med en opplagt Olivier så styrer vi alt av spill,vi varierer ofte setter opp backene som er gode i sine valg, vi får tak i indreløpere som er dyktige med ball, vi skaper så mange gode sjanser at det er utrolig at vi bare scorer 4 mål i denne omgangen. Utrolig artig å være trener å se hvordan laget presterer, vi er blitt mye bedre med ball,vi har spillere i alle posisjoner som har lyst til å score mål. Vi angriper og det går hurtig i lengderetningen, vi er glade for at vi sikret plassen i 1 div med denne seieren.

Vi har 3 kamper igjen av vårsesongen, vi gleder oss masse til fortsettelsen.