Mål

Vegard

BB

Midtbane trio

Vi hadde en god prat før kampen, vi snakket mye om hva som hendte i Verdal kampen. Hva som vi måtte endre for å lykkes bedre i denne kampen. Alle virket motiverte og klar for kamp, det var liten tvil om at guttan ville reise kjerringa.

1 omg

Dette ble et sjansebonansa fra ende til annen, vi gikk ut fra start blokkene og tok tak i kampen. Vi var trygge i backfirer ,vi beskyttet bakrommet, midtbanen lå og plukket opp nedfallsfrukten og fikk satt i gang backer og angrep. Vi hadde fått tilbake gjenvinningen og aggressiviteten noe som gjorde at vi vant ballen høyt, dette resulterte i utrolige muligheter foran målet til Steinkjer . Vi spilte en utrolig kamp ,store prestasjoner av alle lagdelene,men utfordringen i denne kampen var å sette ballen i nettet. Til pause lå vi under 1-0 etter 1-10 i målsjanser.

I pausen får gutta masse skryt vi er veldig fornøyd med banespillet, vinnerviljen, gjennvinningen, bearbeide motstandere, vi må bare ha litt is i magen.

Alle får beskjed om å fortsette kjøret dette må bare bli mål til slutt.

2 omg

Det er lenge siden jeg har opplevd lignende kamp, hvor vi eier kampen så til de grader uten å få mål på sjansene. Her snakker vi om 33 min med fullt kjør mot målet til Steinkjer ,3 ganger i tvella, en i stanga men målet kommer på retur fra keeper, Vegard dukker opp å banker ballen i nettet. Etter målet går kampen fra en vei mot mål til Hawaii fotball, begge lag vil ha 3 poeng, dette gjør at vi er nære på å vinne /tape kampen. På slutten var d marginer som kunne gått begge veier. Men oppgjøret ender 1-1 etter 4-19 i målsjanser.

Alle er skuffet etter kampen unntatt jeg ,man må klare å se bak et resultat . Jeg har lyst å vinne alle kamper vi deltar i, men vi tar med oss mye positivt fra denne kampen videre i sesongen. Vi skaper 19 store sjanser på 90 min,på bortebane ,med et ungt lag,som bare kan bli bedre.

Så langt i sesongen så har 10 spillere hospitert opp i seniorgruppa,4 stk har fått spille kamper. Sindre Olufsen gjør d så bra at han kanskje kan kapre fast plass ,d står d stor respekt av ,kjør på Sindre hardt arbeid lønner seg.

Det er dette som betyr noe for framtiden.

Vi har to kamper igjen før ferie, vi gleder oss :)