G 19 1 divisjon Tillerbyen 4 -4 Charlottenlund

Mål

Endre 2

Markus A 2

BB Oskar

Vi hadde en fin samtale før kampen hvor vi ble enige om å ta tak i kampen fra start,vi skulle vinne i dag slik at vi var ubeseiret på de siste 3 kampene.

1 omg

Dette ble en utrolig god omg for oss her var det tika taka mot Drillo ,anført av et godt forsvar så klarte vi og få trygghet inn i laget. Her fikk vi gode kombinasjoner med oppspill inn i banen, midtbanen var hele tiden i god bevegelse, dette gjorde det vanskelig for CSK og forsvare seg,vi rullet opp mange gode angrep, fine innlegg og gode innløp ,eneste minuset var at ingen kom foran keeper og brøyt ballbanen. Vi fikk en oppvisning i å bearbeide motstander ,vi har virkelig tatt steg i ball possession. Men å holde i ball er ikke nok i fotball man må sette sjansene, derfor er det CSK som på sin første sjanse som scorer først. Dette er et mønster vi kjenner igjen ,det som er magisk er at vi bare fortsetter og mane på,og vi får endelig uttelling på et godt angrep . Resultatet står seg til pause 1-1.

I pausen er stemningen god alle føler at dette er vår kamp ,selvom vi møter et litt eldre lag så mener alle at dette bør vi ta. Vi må bli bedre til å sette sjansene våre, det er siste som blir sagt i pausen.

2 omg

Det tar ikke 2 min før vi tar ledelsen i kampen, ny på laget og med sitt første spark på ballen så scorer Markus A mål. For en start for oss og jeg tenkte nå kjører vi. Men som i første omg så er det Drillo's som utligner og ikke lange stunden etterpå øker ledelsen. Det er mye som kan skrives om vår spillestil ,men en ting kan ingen ta fra oss, sjøltillit ,vinnervilje og masse galskap. Vi nekter å gi opp kampen vi fortsetter å kjøre på, vi fortsetter og rulle opp angrep og enda en gang så utligner vi og vi er like langt 3-3. Det er under 10 min og CSK får frispark nok en gang tar de ledelsen i kampen, men vi har null respekt å vil ha mål. Da er det utrolig deilig å se endre score sitt andre mål i kampen på en nydelig stikker og lobb over keeper,4-4overtid med 3 min igjen på klokka og fremdeles mulighet for seier. Det blir ikke flere muligheter i kampen, hmmmmmmm jo vent litt dommeren bestemmer seg for å være nisse i noen minutter. Han gir like godt CSK et straffespark på overtid av overtid ,CSK benken jubler som de har vunnet kampen,men vi har Iker i mål han redder mesterlig og kampen slutter 4-4. Vi er fornøyd med våre prestasjoner i dag, vi gir alt og guttene viser hva som bor i dem, dette lover godt til høsten kommer.