G19: Tillerbyen 2 - 1 Strindheim TF

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): G19-1 scorte to flotte mål og sløste med sjansene, men sikret allikevel tre fortjente poeng i møtet med Strindheim TF onsdag kveld.

Didrik Tingstad med både målgivende og scoring mot Strindheim TF. I bakgrunnen kampens første målscorer Oliver Kålvik. Foto: Marius L. Larsen.

Tillerbyen tok umiddelbart kommandoen fra start av, og de styrte det meste som foregikk av banespill på TOBB Arena i åpningsminuttene.

Etter 12 minutter kunne Vegard Eidet trille inn 1-0 fra seks meter etter Fredrik Meland Johnsens smarte innlegg, men forsøket skled av foten og gikk utenfor mål.

Åtte minutter senere ble samme spiller felt da han skulle heade fra kloss hold, og dommeren pekte på straffemerket samtidig som Strindheim-spilleren mottok det røde kortet. Straffesparket fra Mike Arnesen Almaas ble dog reddet av gjestenes sisteskanse.

Rett før pause hadde Almaas et nytt forsøk alene med keeper, men chippen havnet utenfor. Like etterpå reddet Strindheim på strek på et hjørnespark.

Kvålvik og Tingstad fant nettmaskene

Hjemmelaget fortsatte trykket mot gultrøyenes 16-meter også etter sidebytte.

I løpet av de fem første minuttene hadde Didrik Tingstad en heading like utenfor lengste hjørne på et innlegg fra Daniel Stegavik, og sistnevnte styrte utrolig nok Rolf Knudsens innlegg over mål fra fem meter rett etterpå.

Men i det 56. spilleminutt ble det endelig blå jubel. En strålende ball fra Tingstad fant Oliver Kålvik som lekkert tok ned ballen og trillet inn 1-0 fra ti meters hold.

Ledelsen ble doblet kvarteret senere da Tingstad stanget inn 2-0 på et godt slått frispark, men Strindheim skapte spenning i kampen fem minutter senere med sin redusering på et innlegg i feltet.

Kampen bølget fram og tilbake i sluttminuttene, og Kålviks 50-meterskudd som ble reddet på streken akkurat i tide, ble kampens siste sjanse før dommeren blåste i fløyta.

Dette var G19-1s siste seriekamp før sommerferien, men allerede i neste uke er det Skandia Cup.