Postet av Tillerbyen Media den 8. Feb 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen seiret i årets første treningskamp.

De blåkledde fra Tillerbyen stilte mannsterkt til årets første treningskamp, da de stilte med hele 21 spillere mot nyopprykkede Melhus på Tempe.

Det var dermed duket for en spennende Tillerbyen-debut for trener Eirik Utheim, Mats Ingebrigtsen og flere junior- og prøvespillere.

En småkald vinterkveld ble raskt varmet av et Tillerbyen-lag som gikk rett i angrep. Før tre minutter var spilt raidet Alpha Doboyou framover på venstresiden, og keeper måtte gi retur på skuddet fra skrått hold. På returen var junior Ulrik Sellæg, som hamret inn 1-0 fra ti meter.

En bra Tillerbyen-periode i åpningsminuttene ble etter hvert jevnet ut av kveldens motstander, og seks minutter før pause utlignet de sort- og hvitstripede på en styring fra kloss hold etter et innlegg.

Det tok litt tid før andre omgang startet skikkelig i gang ute på banen, men etter 71 minutter var juniorspiller Vegard Eidet iskald og satte inn 2-1 alene med keeper.

Få minutter senere var Stian Myrbekk like kjølig da han økte ledelsen til 3-1.

Eidet hadde to store sjanser i sluttminuttene, men ledelsen sto bom fast og ble etter hvert sluttresultatet i en typisk første treningskamp for året.

Neste treningskamp er borte mot Verdal torsdag 15. februar kl.19.30 på Coop Arena (Verdal).