Rosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 3. Mar 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tillerbyen tapte fortjent mot Rosenborgs nest beste fredag kveld.

Det var mye nesten for Kjartan Ulstad og Tillerbyen mot Rosenborg 2. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter mot Rosenborg 2, men få minutter etter at Ståle Stegavik testet hvittrøyenes sisteskanse med et langskudd, scorte motstanderne etter en misforståelse i bakre rekker.

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik var på vei ut i feltet på en bakromspasning uten å gi beskjed til Gard Ragnar Killingberg, som uheldigvis styrte ballen i eget mål.

I det 18. spilleminutt doblet Rosenborg 2 ledelsen på et brudd på Tillerbyens banehalvdel, og alene med Tangvik gjorde de ingen feil.

Blåtrøyene kom bedre med mot slutten av første omgang, og hadde flere halvsjanser, men ikke store nok til at de ble nevneverdige.

Bedre siste 40

Andre omgang startet bra for Tillerbyen. Et mønsterangrep fra bakre rekker ble avsluttet med Stegaviks pasning mot Ole Martin Devle i bakrom, men pasningen ble akkurat for hard til at sistnevnte nådde ballen.

Like etterpå testet Mats Ingebrigtsen Rosenborg 2s keeper på et frispark fra parogtjue meter, men målvakten reddet forsøket i sitt nærmeste hjørne.

I det 54. minutt kom Alpha Doboyou alene med keeper, men chipforsøket havnet like utenfor mål.

Helt på tampen fastsatte Rosenborg 2 sluttresultatet til 3-0 med en heading på bakre stolpe etter at Tillerbyen hadde blitt redusert til ti mann, da Kristoffer Pires Ferreira fikk sitt andre gule kort på en hands.

Neste treningskamp er mot Heimdal mandag 12. mars kl.21.00 på Heimdal kunstgress.