Tillerbyen 6 - 1 Sverresborg

Postet av Tillerbyen Media den 22. Mar 2018

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Tillerbyen er videre til neste utslagsrunde i Norgesmesterskapet.

Jubel etter tidlig 1-0-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen startet på godfoten, og Niklas Iversen fikk kampens første store mulighet etter seks minutter, men det frodige forsøket alene med keeper gikk rett i klypene på sisteskansen.

Ti minutter senere smalt det derimot i nettmaskene. Jørn André Hugdal, dagens spiss "etter å ha scort mange mål før om åran" som han selv sier, styrte lekkert inn 1-0 fra ti meter etter et godt slått frispark fra Mats Ingebrigtsen.

Selv om Sverresborg utlignet til 1-1 etter at Tillerbyen tapte tre dueller innenfor egen 16-meter, gikk det maksimalt 60 sekunder før Alpha Doboyou tok tilbake ledelsen med sitt smarte skudd fra tolv meter etter et bokstavelig talt forrykende angrep.

Dagens angrepstrio fikk virkelig vist hva de er gode for da de økte ledelsen til 3-1 rett før pause. Hugdal sendte Doboyou på vei gjennom, og venstrekanten fant høyrekant Iversen på kloss hold, som denne gang ikke hadde noen unnskyldning og fikk en enkel oppgave med å sette inn blåtrøyenes tredje scoring.

Tidlig faktum

Etter hvilen ble det umiddelbart ikke noen tvil om hvem som skulle avansere. Tillerbyen stormet i angrep etter en lang, varm og god pause, der Iversen rullet videre til en fremadstormende Magnus Bjerke på høyresiden, som fra nærmest død vinkel satte ballen iskaldt mellom beina på keeper og i mål til 4-1.

Tillerbyen-keeper Erland Tangvik måtte i aksjon to ganger fra kloss hold i minuttene som fulgte, men reddet glimrende ved begge anledninger.

Helt på tampen ble det nettsus på Ståle Stegavik alene med keeper, og nok en gang ved Hugdal som skled inn 6-1 og sluttresultatet på bakre stolpe.

Tillerbyen er dermed videre til andre kvalifiseringsrunde, som skal spilles innen onsdag 4. april. Det er dermed ventet at oppsettet kommer tidlig i neste uke.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Gard Ragnar Killingberg
Ståle Singstad Stegavik - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Jørn Andrè Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
71' Ulstad --> Sondre Bondø Garstad
80' Doboyou --> Vegard Eidet
84' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Preben Hald, Oskar Stølan, Sindre Olufsen.