Tillerbyen 0 - 3 Trygg/Lade

Postet av Tillerbyen Media den 5. Apr 2018

TEMPE HOVEDBANE (TEMPE): Tillerbyen blir ikke å finne i årets NM etter et fortjent tap for Trygg/Lade onsdag kveld.

Tam Tillerbyen-forestilling sørget for exit i NM.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start mot et hardtarbeidende Trygg/Lade-lag, men selv om noen brukbare skuddforsøk i åpningsminuttene var av det underholdende slaget, var det gjestene fra Lade som tok ledelsen. Tillerbyen slet med å få klarert ballen i egen sone, og det utnyttet hvittrøyene da de satte inn 0-1 fra nært hold.

Tillerbyen holdt momentumet i gang resten av første omgang, men allikevel slet de med å skape de store sjansene. Gang på gang gikk de på veggen, og det skulle gå fra vondt til verre etter sidebytte.

Tidlig i andre omgang punkterte nærmest Trygg/Lade kampen med to raske scoringer på henholdsvis kontring og hjørnespark, og Tillerbyen klarte aldri å svare.

Faktisk var Trygg/Lade nærmere 4-0 enn Tillerbyen var redusering, og på en dag der lite fungerte, toppet det seg med flere unødvendige gule kort og rødt kort til keeper Erland Tangvik.

Tillerbyen røk fortjent ute av årets NM før det engang hadde startet.

Nå ser de allerede fram til årets siste treningskamp, som blir generalprøven mot 2. divisjonslaget Nardo søndag 8. april kl.16.00 på Nissekollen kunstgras.

Kampfakta:

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 3 SK Trygg/Lade
0-1 10'
0-2 50'
0-3 52'

2. kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet (NM)
Onsdag 4. april 2018 kl.18.30
Gule kort Tillerbyen: Erland Tangvik (72'), Martin Berdal (72'), Ståle Singstad Stegavik (90')
Rødt kort Tillerbyen: Erland Tangvik (79')
Tilskuere Tempe hovedbane (Tempe): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Berdal - Jørn André Hugdal
Ståle Singstad Stegavik - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad
Niklas Lyngvær Iversen - Ole Martin Devle - Alphaa Doboyou

Bytter:
58' Devle --> Sondre Bondø Garstad
58' Ulstad --> Sindre Olufsen
68' Ferreira --> Vegard Arildsønn Eidet

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Andreas Druzkowski, Oskar Stølan, Preben Hald.