Tillerbyen 0 - 3 Levanger 2

Postet av Tillerbyen Media den 16. Apr 2018

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen leverte en solid første omgang, men hang ikke med etter pause og tapte dermed seriepremieren.

Jørn André Hugdal og resten av Tillerbyen var bare nest best i årets første seriekamp.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk ut i hundre foran et forventningsfullt publikum på TOBB Arena. Først fikk Alpha Doboyou en bra mulighet fra skrått hold, men forsøket gikk midt på Levanger 2s sisteskanse.

Kort tid senere måtte keeper ut i full strekk på Niklas Iversens langskudd, og etter 20 minutter hamret Sondre Garstad ballen i tverrliggeren fra tolv meter etter et godt angrepsspill med assistanse av Jørn André Hugdal.

Ikke lenge etterpå var Garstad på ferde igjen, men kontringsforsøket endte med et skudd utenfor mål fra skrå vinkel.

Manglet trykk i andre omgang

Derimot var det gjestene fra nord i Trøndelag som tok ledelsen ti minutter før pause. Et innlegg i feltet ble tatt ned og satt kontrollert i lengste hjørne for Tillerbyen-keeper Mats Hagen.

Starten av andre omgang var heller ingen høydare for hjemmelaget, som måtte se at Levanger 2 doblet ledelsen etter en styring fra kloss hold etter et langt innkast i feltet.

Tillerbyen ga aldri opp, og Iversen hadde flere farlige skuddforsøk, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Men da Levanger 2 økte ledelsen til 0-3 på en kontring kvarteret før full tid, gikk lufta ut av Tillerbyen. De klarte aldri å komme med en respons, og måtte til slutt se seg slått i serieåpningen i årets Norsk Tipping-liga.

Neste seriekamp er borte mot Byåsen TF lørdag 21. april kl.15.00 på Byåsen Arena.

Mats Hagen
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Oskar Stølan - Gard Ragnar Killingberg
Niklas Lyngvær Iversen - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Sondre Bondø Garstad - Jørn André Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
67' Doboyou --> Sindre Olufsen
67' Stegavik --> Mats Ingebrigtsen
83' Garstad --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Sebastian Eggen, Preben Hald, Vegard Eidet.