Byåsen TF 0 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 21. Apr 2018

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Tillerbyen seiret fortjent over forhåndsfavoritten lørdag ettermiddag.

Jubel etter kampens eneste scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen smånervøse åpningsminutter på Byåsen Arena, men etter hvert klarte gjestene å etablere et visst overtak i banespillet.

Det utspilte seg også i noen farlige sjanser. Først ut var Niklas Iversen som klinte til fra 16 meter, men volleyforsøket gikk midt på keeper.

Etter en drøy halvtime var samme mann på ferde igjen, men denne gang ble skuddet godt reddet av Byåsens sisteskanse.

Scoring rett før pause

Så kom sjansene på løpende bånd. Sindre Olufsen prøvde seg med et helvolleyskudd fra bakre stolpe, men skuddet ble blokkert.

Deretter headet Gard Killingberg i stolpen fra kloss hold, før Sondre Garstad skjøt utenfor da han kom alene med keeper etter en strålende pasning fra Jørn André Hugdal.

Men rett før fløytesignalet til pause gikk, ble det endelig bortejubel. Et godt slått frispark fra Mats Ingebrigtsen ble stusset av Kristoffer Pires Ferreira via en Byåsen-spiller og i mål til 0-1.

Få sjanser på slutten

I starten av andre omgang vart det hjemmelaget som hadde trykket, men det nærmeste de kom var et skudd i nettveggen fra skrått hold som Tillerbyen-keeper Erland Tangvik hadde god kontroll på.

Garstad hadde et par brukbare muligheter etter hvert som tiden gikk. Først hamret han til fra 16 meter, men skuddet gikk midt på keeper. Deretter mottok han et perfekt innlegg fra Killingberg, men fra ti meter misset han på ballen.

Begge lag prøvde å endre målprotokollen i sluttminuttene, men det ble ingen flere store sjaner, og dermed kunne Tillerbyen juble over årets første trepoenger.

Kampfakta:

Byåsen TF 0 (0) - (1) 1 Tillerbyen FK
0-1 selvmål 45'

2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 21. april 2018 kl.15.00
Gule kort Tillerbyen: Niklas Iversen (69'), Kjartan Ulstad (71')

Bytter:
78' Garstad --> Alpha Doboyou
82' Ulstad --> Ståle Singstad Stegavik
90' Iversen --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Oskar Stølan, Preben Hald.