Postet av Tillerbyen Media den 29. Apr 2018

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen fikk med seg ett poeng i oppgjøret mot Løten lørdag ettermiddag.

Killingberg og resten av gutta i blått kunne juble over 1-1-scoringen, men det var ikke mye jubel å spore etter kampslutt.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde svært vanskelige forhold på TOBB Arena denne ettermiddagen, da de berømte værgudene hadde åpnet alle sluser fra de fire årstider.

Allikevel var det trønderne som behersket fylkesværet best i åpningsminuttene, og derav kom det også noen brukbare muligheter. Ståle Stegaviks suser fra 18 meter snek seg like utenfor, og Martin Berdal var centimetere unna å styre Magnus Bjerkes hjørnespark i mål fra kloss hold.

Deretter var det noe fram og tilbake begge veier, før Løten satte mer fart inn mot pause. Etter to kontringsadvarsler i forkant, fikk gjestene fra Hedmark bevist at alle gode ting er tre. Ni minutter før pause satte de inn 0-1 alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Killingbergs kanon

Andre omgang startet heller ikke på best mulig måte for hjemmelaget, som opplevde rot både med og uten ball. Men i det 59. spilleminutt smalt det i nettmaskene, da Gard Ragnar Killingberg hamret inn 1-1 på det som så ut til å være et innøvd cornertrekk.

Fire minutter senere traff Løten tverrligger, men det var også den siste store målsjansen i kampen. Ingen av lagene klarte å sette inn en ordentlig sluttspurt, og da mulighetene uteble, ble det heller ingen flere scoringer.

Neste kamp er borte mot Brumunddal lørdag 5. mai.

Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (0) - (1) 1 Løten FK
0-1 36'
1-1 Gard Ragnar Killingberg 59'

3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 28. april 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (39')

Bytter:
74' Doboyou --> Sondre Bondø Garstad
82' Ulstad --> Andreas Druzkowski
88' Stegavik --> Ruben Rostille

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Oskar Stølan, Preben Hald.