Brumunddal 1 - 1 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Mai 2018

SVEUM IDRETTSPARK (BRUMUNDDAL): Tillerbyen leverte en ordentlig krigekamp og fikk med seg ett poeng på bortebane.

Midtstopper Kristoffer Pires Ferreira hadde nok av hodedueller å ta seg av.

Et ungt Tillerbyen-lag var klar for å levere varene mot en av årets forhåndsfavoritter i et strålende vårvær, og selv om det var hjemmelaget som hadde ballen mest i åpningsminuttene, uteble de store sjansene begge veier.

Men i det 23. spilleminutt ble det jubel for bortelaget. Tillerbyen presset Brumunddal langt inne på deres banehalvdel, noe som førte til at et stresset tilbakespill til keeper gikk rett i nettmaskene og dermed 0-1 i målprotokollen.

To minutter senere fikk Alpha Doboyou en gedigen mulighet til å doble ledelsen etter et strålende angrep, men på det lave innlegget fra Ståle Stegavik ble han satt under press i skuddøyeblikket og ballen gikk like utenfor mål.

Utligning på over overtid

Mot pause hadde Stegavik en brukbar skuddmulighet utenfor 16-meteren, men forsøket gikk en drøy meter utenfor lengste stolpe.

Kort tid etterpå fikk Andreas Druzkowski en stor mulighet da han ble spilt gjennom nærmest alene med keeper, men skuddet gikk midt på Brumunddals sisteskanse.

På over overtid av første omgang skjedde det utenkelige. Hjemmelaget fikk frispark fra parogtjue meter, og det endte med skudd i krysset og dermed 1-1.

Muligheter begge veier

Tillerbyen bestemte seg tidlig i pausen for ikke å deppe over det siste utfallet, og de startet andre omgang med et godt frispark fra kaptein Magnus Bjerke, men forsøket fra 18 meter strøk lengste stolpe.

Brumunddal kom bedre med utover i andre omgang, og skapte flere farligheter på innlegg, men et solid Tillerbyen-forsvar - med blant annet ungguttene Preben Hald og Oskar Stølan i spissen - og keeper Erland Tangvik sto i veien for det som kom.

Helt på tampen var det vertene som kjørte kampen fullstendig, men da de ikke skapte de store mulighetene, fikk også gjestene i blått noen farlige kontringer som kunne ha endt annerledes.

Kampen ebbet dermed ut i 1-1 og ett poeng hver denne lørdagen.

PS! Martin Berdal måtte gå av banen med en hodeskade like før pause, men det skal ikke være alvorlig. Han er ventet tilbake på trening i kommende uke.

Neste kamp for Tillerbyen er lørdag 12. mai kl.15.00 mot Gjøvik-Lyn på TOBB Arena.

Kampfakta:

Brumunddal Fotball 1 (1) - (1) 1 Tillerbyen FK
0-1 selvmål 23'
1-1 45+4'

4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 5. mai 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Alpha Doboyou (29'), Magnus Bjerke (90+3')
Tilskuere Sveum Idrettspark (Brumunddal): 176

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Ståle Singstad Stegavik
Ronaldo Pah Paul - Andreas Druzkowski - Alpha Doboyou

Bytter:
45' Berdal --> Preben Hald
80' Druzkowski --> Vegard Eidet

Ubenyttede reserver: Marius Lundhaug Larsen, Daniel Halgunset.