Tillerbyen 1 - 2 Gjøvik-Lyn

Postet av Tillerbyen Media den 12. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen ledet tidlig, men ga fra seg initiativet og tapte for Gjøvik-Lyn lørdag ettermiddag.

Drikkepauser måtte til i vårvarmen på TOBB Arena Sør.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangåpning på oppgjøret under vårsola på TOBB Arena. Et godt forarbeid av Sindre Olufsen på venstresiden endte med en pasning til Ståle Stegavik på ti meter, som banket ballen i nærmeste hjørne til 1-0 etter bare fem minutter.

Hjemmelaget hadde ballen klart mest i åpningsminuttene, men det var Gjøvik-Lyn som skapte den neste store sjansen, da et frispark havnet i stolpen før Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet returen.

Etter en drikkepause virket det som om Tillerbyen mistet litt av energien, ironisk nok. Etter en halvtime fikk gjestene fra Hedmark straffespark som de satte sikkert i mål til 1-1, og det gikk ikke mange minutter før kampen var snudd med et hodestøt fra kloss hold etter et innlegg fra høyre.

Stanget og stanget

Andre omgang startet med en god avslutning fra Vegard Eidet fra ti meter etter assistanse fra Jørn André Hugdal, men Eidets forsøk gikk rett over mål.

Gjøvik-Lyn hadde også sine muligheter på kontringer, men en god Tangvik hindret flere baklengsmål.

Tillerbyen satte inn en sluttspurt helt på tampen, men verken Ronaldos avslutning fra 12 meter eller Andreas Druzkowskis heading fra sju meter havnet innenfor stengene.

Dermed måtte blåtrøyene se seg slått 2-1 denne ettermiddagen.

Neste kamp er mot Rosenborg 2 tirsdag 22. mai kl.19.00 på SalMar-banen.

Lørdag 12. mai 2018 kl.15.00
Gule kort Tillerbyen: Kristoffer Pires Ferreira (30'), Magnus Bjerke (90+6')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 140

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Vegard Eidet - Jørn André Hugdal - Alpha Doboyou

Bytter:
59' Stegavik --> Oskar Stølan
62' Doboyou --> Ronaldo Pah Paul
72' Ulstad --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Hagen, Preben Hald.