Rosenborg 2 3 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 23. Mai 2018

SALMAR-BANEN KUNSTGRESS (LERKENDAL): Tillerbyen ble knallhardt straffet av et effektivt hjemmelag tirsdag kveld.

Kjartan Ulstad i en av mange dueller med Rosenborg-stjerna Rafik Zekhnini.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen bra, og fikk den første store sjansen etter seks minutter, men Andreas Druzkowskis heading på Sindre Olufsens innlegg gikk like over tverrliggeren.

Ti minutter senere smalt det i nettmaskene - andre veien. Et hardt frispark fra noenogtjue meter havnet i lengste hjørne for Tillerbyen-keeper Erland Tangvik, men Tillerbyen skulle ikke grave seg ned av den grunn.

Riktignok hadde vertene ballen mest, men gjestene i helblått hadde også sine overgangsmuligheter i minuttene etter scoringen.

Kaptein Magnus Bjerke fikk en gedigen mulighet fra ti meter etter et godt angrep, men mistet balansen i skuddøyeblikket og ballen havnet over mål.

Tung andre omgang

Kort tid senere var Druzkowski igjen farlig frempå, men skuddet gikk via et RBK 2-bein og til hjørnespark.

I det man trodde at lagene gikk til pause med en knapp RBK 2-ledelse, ble den doblet. Hjemmelaget rullet opp på høyresiden, og et smart skudd fra skrått hold gikk i lengste hjørne og dermed 2-0.

Andre omgang bar preg av at Tillerbyen måtte oftere fremover, og det ga sjanser til hjemmelaget. Tangvik vartet opp med en mesterlig redning halvveis etter sidebytte, men han kunne ikke forhindre at hvittrøyene gikk opp i 3-0 ti minutter før slutt.

Tillerbyen klarte aldri å sette inn en sluttspurt mot et solid RBK 2-lag, og dermed endte kampen 3-0 i disfavør blåtrøyene.

Nå rettes blikket for fullt mot den spennende Breddekampen søndag 27. mai kl.15.00 mot Melhus på TOBB Arena Sør, som vil bli vist direkte på Eurosport Norge i kjent Eliteserien-stil.

Tirsdag 22. mai 2018 kl.19.00
Gult kort Tillerbyen: Kjartan Ulstad (32')
Tilskuere SalMar-banen kunstgress (Lerkendal): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Gard Ragnar Killingberg - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Magnus Bjerke (k) - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Vegard Eidet - Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
46' Ulstad --> Oskar Stølan
67' Eidet --> Alpha Doboyou
69' Druzkowski --> Ruben Rostille
84' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad
84' Stegavik --> Preben Hald

Ubenyttet reserve: Mats Hagen.