Kolstad 2 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 4. Jun 2018

KOLSTAD IDRETTSPARK STOR (KOLSTAD): Tillerbyen havnet under to ganger, men snudde lokaloppgjøret helt på tampen.

Blå jubel på sørsida.

Det var ikke så mye som skjedde i åpningsminuttene utenom tøffe dueller og endel frispark. Etter 12 minutter avsluttet Andreas Druzkowski et godt Tillerbyen-angrep, men skuddet ble reddet greit av Kolstads keeper.

Åtte minutter senere ble samme mann feid i bakken rett innenfor 16-meteren. Tillerbyen ropte på straffespark, men fikk det ikke.

Ironisk nok gikk det ikke lange stunden før Kolstad tok ledelsen på sin første store sjanse i kampen. Et innlegg fra venstre klarte ikke Tillerbyen å forhindre, og en enkel styring fra kloss hold førte til 1-0.

Bjerke med flott utligning

Tillerbyen fortsatte å trykke Kolstad bakover i banen selv etter baklengsmålet, og en livlig Druzkowski satte til slutt ballen i mål fra nært hold - kun for å se at målet ble avvinket for offside.

Men etter 32 minutter ble det endelig bortejubel. En smart corner fra Mats Ingebrigtsen fant til slutt kaptein Magnus Bjerke rett utenfor 16-meteren, som hamret til og satte ballen kontant i mål til 1-1 på lekkert vis.

Det var mye fram og tilbake i minuttene før pause, og Kolstad fikk omgangens siste sjanse, og den var stor. Et skudd fra hjørnet av 16-meteren smalt rett i kryssfestet, og Tillerbyen slapp med skrekken.

Ronaldo i storslag - Doboyou avgjorde

Det var ikke mye å melde om de første 20 minuttene etter sidebytte. Kolstad hadde kanskje ballen mest, men den første store sjansen de skapte kom etter 68 minutter. Kun en god Erland Tangvik i Tillerbyen-målet hindret ny Kolstad-ledelse med en god redning.

Men det var lite han kunne gjøre to minutter senere. Tillerbyen fikk ikke klarert unna ballen i farlig sone, og et flott skudd fra 14 meter havnet i lengste kryss og dermed 2-1 i disfavør blåtrøyene.

Men gjestene svarte umiddelbart. En strålende pasning fra Mats Ingebrigtsen sendte Ronaldo alene gjennom, og selv om det ble fra skrått hold, utlignet han iskaldt alene med keeper til 2-2.

Tillerbyen fortsatte å kjøre på i sluttminuttene. Innbytter og spillende trener Jørn André Hugdal holdt på å sende blåtrøyene i føringen da han kranglet med seg ballen i duell med keeper, men forsøket ble reddet på streken.

Avgjørelsen kom to minutter før full tid. Tillerbyen rullet opp et godt angrep fra midten og over på høyresiden. Niklas Iversens smarte bevegelse gjorde at han sendte Alpha Doboyou alene med keeper, og sistnevnte sendte ballen forbi keeper og i lengste hjørne til 2-3.

Blåtrøyene holdt unna på overtid, og kunne endelig juble over en ny trepoenger som fører til at de klatrer over jumboplassen i avdelingen.

Neste kamp er borte mot Ottestad lørdag 9. juni kl.16.00.

Søndag 3. juni 2018 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Alpha Doboyou (35'), Mats Ingebrigtsen (90+3')
Tilskuere Kolstad Idrettspark stor (Kolstad): ca 60

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
64' Druzkowski --> Jørn André Hugdal
64' Stegavik --> Niklas Lyngvær Iversen
64' Berdal --> Oskar Stølan
89' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald, Didrik Østlyng Tingstad.