Postet av Tillerbyen Media den 17. Jun 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen fikk en drømmestart og økte avstanden da de fikk årets første hjemmeseier.

Alpha Doboyou var en glad mann etter sin 2-0-scoring.

Vårsesongens siste hjemmekamp endte altså med årets første hjemmeseier.

Og det hele startet før to minutter var spilt. De blåkledde fra Tillerbyen raidet oppover på høyresiden, og en solid Ronaldo Pah Paul fant Andreas Druzkowski med et smart innlegg, der sistnevnte hamret inn 1-0 på halv volley i nærmeste hjørne fra åtte meter.

Like etterpå var skuddvillige Niklas Iversen nære på å doble ledelsen, men skuddet mot lengste hjørne ble reddet av Orklas sisteskanse.

Tillerbyen kjørte kampen fullstendig i denne fasen av oppgjøret, og i det 26. spilleminutt ble det ny hjemmejubel. Blåtrøyene angrep med en ny bølge, og Mats Ingebrigtsen mottok ballen fra Druzkowski og sendte Alpha Doboyou alene med keeper på seks meters hold. Doboyou gjorde ingen feil og satte ballen høyt i mål til 2-0 og en ellevill feiring.

Fortjent redusering, men Stegavik punkterte

Men mot pause slapp vertene seg ned, og tillot Orkla å komme inn i kampen. De hadde noen brukbare sjanser, men deres største kom rett etter sidebytte.

Da Orkla headet i stanga, ble de knallhardt straffet av et periodevis effektivt Tillerbyen-lag. I det 58. spilleminutt fikk hjemmelaget straffespark da Ronaldo ble taklet rett innenfor 16-meteren, og fra elleve meter var Ingebrigtsen iskald og satte inn 3-0.

Gjestene fra Orkdal hadde ikke tenkt å gi seg med det første, og de reduserte til 1-3 på et skudd fra 14 meter i det som var en god periode for hvittrøyene.

Men sju minutter før full tid ble all tvil feid til side. Ronaldo med sin tredje målgivende for dagen da han serverte Ståle Stegavik på ti meter som styrte inn 4-1.

Dermed ble årets første hjemmeseier og tre på rad et faktum for Tillerbyen.

De avslutter vårsesongen med et bortemøte med Tynset torsdag 21. juni kl.19.30.

Lørdag 16. juni 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Mats Ingebrigtsen (8'), Alpha Doboyou (38'), Robin Johansen Hermanstad (76')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ronaldo Pah Paul - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen
Andreas Druzkowski - Alpha Doboyou

Bytter:
68' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
68' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad
78' Druzkowski --> Ruben Rostille
88' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad
90' Ingebrigtsen --> Preben Hald

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Oskar Stølan.