Postet av Tillerbyen Media den 22. Jun 2018

NYTRØMOEN GRAS (TYNSET): Tillerbyen ledet to ganger, men måtte se seg fornøyd med ett poeng i en tøff bortekamp rett før sommerferien.

Mats Ingebrigtsen (t.v.) og Niklas Iversen tok med seg ett poeng på en vanskelig bortebane.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en god start på årets første og siste gressoppgjør, og de var det førende laget med flere gode halvsjanser.

Etter 14 minutter sto det også 0-1 i målprotokollen. Ronaldo Pah Paul ble felt innenfor 16-meteren, og Mats Ingebrigtsen scorte på sitt andre straffespark på like mange kamper.

Men Tynset svarte. Det gikk ikke mange minutter før hjemmelaget straffet et ikke-omstilt Tillerbyen-lag, som måtte løpe mot eget mål da en rødkledd spiller scorte alene med Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

Begge lag hadde gode muligheter til å ta ledelsen i minuttene mot pause. Tangvik reddet glimrende ved en anledning, og fikk hjelp av stolpen ved en annen. Motsatt vei avsluttet Alpha Doboyou like utenfor fra 16 meter, og Martin Berdals langhjørnetreff ble godt reddet av vertenes sisteskanse.

Berdal scorte - nesten keeperbytte

Berdal skaffet derimot en ny bortejubel da han stanget inn 1-2 og ny Tillerbyen-ledelse på en Ingebrigtsen-corner tidlig i andre omgang, men i det 64. spilleminutt var lagene nok en gang like langt, da Tynset utlignet til 2-2 på en heading på et frispark.

Begge lag hadde store muligheter til å finne det avgjørende målet siste halvdel av andre omgang, og selv om Tynset hadde de fleste, var Tillerbyen farlig på kontringer.

Det siste som skjedde i kampen var da Gard Ragnar Killingberg la inn lavt i feltet, men Tynset fikk med nød og neppe klarert ballen unna farlig sone.

Det ebbet ut dermed i 2-2 og ett poeng hver denne torsdagskvelden.

En liten snakkis etter kampen var da keepertrener og dagens reservekeeper Marius Larsen måtte i oppvarming grunnet en strekkskade til Tangvik, men laget kunne puste lettet ut da førstekeeperen fullførte kampen.

Tillerbyen tar nå sommerferie etter å ha plukket ti poeng på de fire siste kampene, og laget er ventet å returnere til treningsfeltet i uke 28.

Neste seriekamp er mot Verdal lørdag 21. juli kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Torsdag 21. juni 2018 kl.19.30
Gult kort Tillerbyen: Mats Ingebrigtsen (74')

Bytter:
57' Ronaldo --> Gard Ragnar Killingberg
71' Iversen --> Ståle Singstad Stegavik
75' Hermanstad --> Vegard Arildsønn Eidet
90' Doboyou --> Didrik Østlyng Tingstad

Ubenyttede reserver: Marius Lundhaug Larsen, Preben Hald.