Tillerbyen 4 - 2 Verdal

Postet av Tillerbyen Media den 21. Jul 2018

TOBB ARENA (TILLER): Solid angrepsfotball og flotte scoringer sørget for en pangstart på høstsesongen lørdag ettermiddag.

Andreas Druzkowski scorte to mot Verdal og har virkelig begynt å finne målformen. Her fra et tidligere oppgjør i år.

Innenfor de ti første minuttene hadde hvert av lagene hver sin farlig heading som strøk de respektive stolpene, men en jevn åpning ble til mer trøkk fra hjemmelaget.

Tillerbyen tok over initiativet, og kun en god keeperredning hindret 1-0 for blåtrøyene på Andreas Druzkowskis skudd.

Nevnte Druzkowski skulle uansett få juble etter 32 minutter. Et strålende angrep endte med en god pasning fra Kjartan Ulstad til Gard Ragnar Killingberg, som fant Druzkowski i feltet og sistnevnte skled inn 1-0 fra kloss hold.

Druzkowski brennhet - Eidet showet

Ingen hadde vel klaget på om det hadde vært større avstand mellom lagene i målprotokollen før sidebytte, men andre omgang var ikke mer enn fem minutter gammel da Druzkowski sendte Tillerbyen foran med 2-0 etter å ha kommet alene med keeper.

Da Alpha Doboyou la på til 3-0 også alene med keeper halvveis i omgangen, ble det allikevel spenning mot slutten. Verdal reduserte på et straffespark med få minutter igjen å spille, men så vartet Vegard Eidet opp med et aldri så lite soloshow før han satte inn 4-1.

Gjestene fra nord i Trøndelag fastsatte imidlertid sluttresultatet til 4-2 med nok en redusering på straffespark helt på tampen.

Dermed fortsatte Tillerbyen fra der de slapp før sommerferien, og laget er nå fem kamper ubeseiret i Norsk Tipping-ligaen.

Neste seriekamp er borte mot Steinkjer søndag 29. juli kl.18.00.

Lørdag 21. juli 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Martin Kristoffer Berdal (80')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski

Bytter:
72' Killingberg --> Robin Johansen Hermanstad
75' Doboyou --> Vegard Arildsønn Eidet
83' Druzkowski --> Jørn André Hugdal
89' Iversen --> Didrik Østlyng Tingstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Ronaldo Pah Paul.