Før kampen: Steinkjer - Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 28. Jul 2018

Tillerbyen gjester Steinkjer i den siste 'vårkampen' søndag kveld.

Får vi se Alpha Doboyou og de andre gutta varte opp med slike scener igjen?


Steinkjer FK - Tillerbyen FK
13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 29. juli 2018 kl.18.00
Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen til nord i Trøndelag for å kjempe om tre nye poeng, men oppgjøret mot et forsterket Steinkjer-lag blir ikke enkelt.

De lokale mediene har varslet at gultrøyene har fått tilbake spillere som har spilt i andre klubber, og med tanke på at de i skrivende stund er kun fire poeng bak en opprykksplass, er det høyst sannsynlig et ambisiøst hjemmelag som venter i denne runden.

I forrige serierunde slo de Kolstad 2-0, men de tapte 2-0 for Melhus i forrige hjemmekamp rett før sommerferien.


Duo tilbake - ny A-spiller klar

Tillerbyen har hatt et bra tak på Steinkjer de siste årene. I fjor ble det seks blå poeng, da Tillerbyen seiret 1-0 på Guldbergaunet og 2-1 på TOBB Arena Sør. I sistnevnte kamp vant vertene på overtid.

Blåtrøyene kommer til Steinkjer med vedlikeholdt selvtillit etter de seiret fortjent 4-2 over Verdal i forrige serierunde. Dermed har ikke Tillerbyen tapt på de fem siste kampene, og før oppgjøret på Guldbergaunet, er sørtrønderne kun to poeng bak dem på tabellen.

Til søndagens oppgjør er det gledelig at både Mats Ingebrigtsen og Ståle Stegavik er tilbake for seleksjon, og det vil også selvfølgelig den ferskeste A-spilleren Robin Hermanstad være.


Tillerbyens kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.