Levanger 2 0 - 7 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 8. Aug 2018

TOBB ARENA LEVANGER (MOAN): Tillerbyen knuste Levangers nest beste mandag kveld.

Jubel etter Killingbergs hinsides 0-1-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en jevn start på oppgjøret mot Levanger 2, der gjestene begynte å styre banespillet i det klokka passerte ti minutter.

Plutselig ble det rødt kort til Levanger 2s keeper, da han felte Ronaldo på vei gjennom. Tillerbyen fikk frispark fra 16,5 meter, men Martin Berdals forsøk ble hamret i tverrliggeren. Dog ble det et hjørnespark ut av det, og der dukket ingen ringere enn Gard Ragnar Killingberg opp og dunket inn 0-1 i lengste kryss.

Ikke mange minutter etterpå valgte Ronaldo Pah Paul å gjøre alt selv og sette inn 0-2 fra 15 meter, og nå var virkelig Tillerbyen på hugget.

Etter en halvtime økte Killingberg ledelsen til 0-3 med et smart skudd fra distanse, og rett før pause var det Mats Ingebrigtsens kanon fra 25 meter i vinkelen som sørget for at Tillerbyen kunne ta en velfortjent hvil med 0-4 i målprotokollen.

Hattrick på Ingebrigtsen

Andre omgang var ikke mindre enn sju minutter gammel da Tillerbyen fikk straffespark da Ståle Stegavik ble taklet inne i 16-meteren, og Ingebrigtsen fikset 0-5 på en sikker måte.

Tre minutter senere ble Ronaldo bokset i bakken av Levanger 2s sisteskanse, og dermed pekte hoveddommeren på straffemerket igjen. Nok en gang var Ingebrigtsen sikker og satte inn sitt tredje for dagen og Tillerbyens sjette.

Den tilbakevendte angrepsspilleren Asgeir Volden Snekvik fikk omtrent en halvtime i andre omgang, rett etter at Levanger 2 fikk sitt andre røde kort, og han var svært nære ved å score i comebacket, men på pasningen fra en solid Preben Hald skjøt han midt på keeper fra kloss hold.

Kvarteret før full tid fastsatte Robin Hermanstad resultatet til 0-7 med en lekker chip alene med keeper, selv om det fort kunne ha blitt flere mål for laget fra Trondheim.

Tillerbyen spilte dermed sin sjuende strake kamp uten tap, og blåtrøyene har dermed plukket 19 av 21 mulige poeng på de nevnte oppgjørene. Dette gjør at de klatrer til en foreløpig 4. plass på tabellen, seks poeng bak topplasseringen.

Neste kamp er mot serieleder Byåsen Toppfotball lørdag 11. august kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Gard Ragnar Killingberg - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
61' Killingberg --> Robin Johansen Hermanstad
61' Ulstad --> Asgeir Volden Snekvik
71' Ingebrigtsen --> Preben Hald
71' Doboyou --> Vegard Arildsønn Eidet
71' Stegavik --> Andreas Druzkowski

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Jørn André Hugdal.