Tillerbyen 1 - 0 Byåsen TF

Postet av Tillerbyen Media den 11. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen overrasket alle ved å beseire serielederen på hjemmebane.

Det blå toget er nå kun tre poeng fra tabelltoppen.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne fort ha havnet under etter bare 60 sekunder, men Byåsen-skuddet fra tolv meter etter et innlegg fra høyre gikk heldigvis for hjemmelaget høyt over mål.

Ironisk nok gikk det nesten like mange sekunder da Mats Ingebrigtsen ladet kanonen fra 25 meter og hamret inn 1-0 i lengste hjørne til ellevill jubel både på banen og tribunen.

Byåsen kom bedre med etter hvert som minuttene gikk, og det var rødtrøyene som styrte banespillet store deler av første omgang.

Allikevel var det et frispark som gikk gjennom alt og alle det nærmeste de kom utligning før sidebytte, mens Tillerbyen testet gjestenes keeper med et skudd fra Alpha Doboyou som ble reddet, før Ingebrigtsens frispark fra 20 meter gikk få centimetere utenfor.

Byåsen mest ball, men bunnsolid forsvar

Andre omgang ble preget av et lignende kampbilde som den første.

Tillerbyen forsvarte seg særdeles godt, spesielt ved at en ny stopperduo måtte dannes rett før kampstart, og de nektet Byåsen å komme til mange store målsjanser. Den største sjansen imot lagde blåtrøyene selv halvveis ut i omgangen, da Ståle Stegavik holdt på å skru et Byåsen-innlegg i lengste kryss, men ballen gikk heldigvis like over tverrliggeren.

Doboyou var svært nære ved å punktere kampen med sitt bakromsløp, og rett før han kom alene med keeper ble han holdt kraftig i drakta, men til tross for store protester gikk spillet videre.

Publikum hadde spente blikk da Asgeir Snekvik stilte seg opp på mangeogtjue meter helt på tampen, men frisparket gikk knallhardt midt på keeper.

Etter seks lange overtidsminutter kunne Tillerbyen derimot juble over tre nye poeng - deres åttende strake kamp uten tap (7-1-0) - og blåtrøyene er nå kun tre poeng bak serieleder Byåsen.

Neste seriekamp er borte mot Løten lørdag 18. august kl.16.00.

Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (0) 0 Byåsen TF
1-0 Mats Ingebrigtsen 2'

15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 11. august 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Niklas Iversen (48'), Andreas Druzkowski (61'), Erland Tangvik (77'), Mats Ingebrigtsen (83')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Ståle Singstad Stegavik - Jørn André Hugdal - Sindre Olufsen
Alpha Doboyou - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Niklas Lyngvær Iversen
Gard Ragnar Killingberg - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
47' Olufsen --> Andreas Druzkowski
80' Iversen --> Asgeir Volden Snekvik
85' Doboyou --> Ruben Rostille
89' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.