LØTEN KUNSTGRESS (LØTEN): Ett poeng ble med hjem til Trondheim i en vanskelig bortekamp.

Sindre Welo ble tomålsscorer i sin Tillerbyen-debut.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen hadde lagt en solid busstur bak seg, og med et voldsomt nedbør i ryggen fra under oppvarming, skulle dette bli en tøff kamp mot et Løten-lag i desperat poengjakt.

Og det holdt på å gå galt før ni minutter var spilt.

Kommunikasjonssvikt i bakre rekker førte til at det nesten ble et selvmål, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet med en flott benparade.

I en jevn kamp med få sjanser, var det hjemmelaget som var det førende laget det siste kvarteret mot pause. Tillerbyen klarte ikke å demme opp i luftrommet, men allikevel klarte ikke blåtrøyene å true Tangvik nevneverdig.

Fire minutter før pause og inn i varmen, ble Alpha Doboyou felt etter et skuddforsøk innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Sindre Welo, kampens debutant i forsvaret etter et stort skadefravær, satte sikkert inn 1-0 fra ellevemetersmerket.

Welo straffet Løten igjen

Men etter sidebytte trengte Tillerbyen lang tid på å komme i gang.

Plutselig hadde hjemmelaget snudd kampen. Først utlignet de til 1-1 etter 54 minutter på en kontring som Tillerbyen ikke klarte å demme opp for, og sju minutter senere stanget de inn 2-1 på et hjørnespark - kun minuttet etter at Asgeir Snekvik traff tverrliggeren på et chipskudd fra 30 meter.

Tillerbyen måtte framover, og sjansene kom etter hvert bak et kompakt Løten-forsvar. Robin Hermanstad headet midt på keeper fra bakre stolpe og flere innlegg fra sidene manglet kun centimetere for å styre inn 2-2.

Men 2-2 kom tre minutter før full tid.

Jørn André Hugdal ble felt i et forsøk på å nå ballen først, og dermed et nytt straffespark for trønderne. Igjen var Welo sikker som banken og satte inn 2-2.

Ingen av lagene klarte å sette inn en skikkelig sluttspurt helt på tampen, og dermed ble det med ett poeng nordover til Trondheim denne runden.

Tillerbyen har nå spilt ni strake kamper uten å oppleve nederlag.

Neste serierunde er mot Brumunddal lørdag 25. august kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Ståle Singstad Stegavik - Jørn André Hugdal - Sindre Myrvold Welo
Alpha Doboyou - Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Ronaldo Pah Paul - Andreas Druzkowski

Bytter:
48' Stølan --> Asgeir Volden Snekvik
68' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad
77' Druzkowski --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.