Tillerbyen 1 - 1 Brumunddal

Postet av Tillerbyen Media den 26. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen ledet lenge og kunne ha satt spiker'n i kista, men mistet i stedet to poeng på overtid.

Mats Ingebrigtsen er Tillerbyens nåværende toppscorer etter kampen mot Brumunddal med sine sju fulltreffere.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en sjokkåpning etter bare noen sekunder, da gjestene fra Hedmark holdt på å score, men skuddet fra 15 meter gikk like utenfor lengste stolpe.

Ikke lang tid etterpå ble det nettsus for Ronaldo som headet inn 1-0 på Magnus Bjerkes innlegg - trodde alle. Dessverre for blåtrøyene ble målet annulert for offside, til hjemmelagets store protester.

Det var en solid første omgang av Tillerbyen. Mats Ingebrigtsen traff tverrligger på et skudd fra 20 meter, og Andreas Druzkowski skjøt like utenfor fra skrått hold etter å ha vært alene med keeper.

Men tre minutter før sidebytte ble det endelig jubel. Nevnte Druzkowski ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Ingebrigtsen sikker og sendte blåtrøyene i ledelsen 1-0.

Klarte ikke å punktere

I starten av andre omgang ble hjemmelaget baktung. Brumunddal styrte kampen, men slet med å komme til de store sjansene. Skuddene fra distanse ble greit reddet av Tillerbyen-keeper Erland Tangvik.

I andre enden var vertene farlige på overganger. Tre minutter før full tid kunne Vegard Eidet ha punktert kampen, men skuddet fra 14 meter snek seg like utenfor.

To minutter på overtid utlignet imidlertid Brumunddal. Tillerbyen fikk ikke klarert en sprettball i boks, og gjestene fikk tuppet ballen i mål fra kloss hold.

To minutter senere var det en ny stor mulighet for Eidet. Robin Hermanstad gjør alt riktig da han fosser framover, og sentrer til Eidet på seks meter, men et Brumunddal-bein sender ballen i Eidet og rett til side for stolpen.

Tillerbyen måtte dermed se seg fornøyd med ett poeng, selv om det kanskje føles som om to tapte.

Neste oppgjør er borte mot Gjøvik-Lyn lørdag 1. september kl.16.00.

Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (1) - (0) 1 Brumunddal Fotball
1-0 Mats Ingebrigtsen (str.) 42'
1-1 90+2'

17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 25. august 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (36'), Sindre Myrvold Welo (80')

Bytter:
70' Doboyou --> Vegard Eidet
70' Snekvik --> Niklas Lyngvær Iversen
77' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
84' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Wolmo Hagen, Preben Hald, Ståle Singstad Stegavik.