Lørdag 1. september 2018 kl.16.00
Gjøvik stadion (Gjøvik)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på sin siste busstur for sesongen denne lørdagen, og de håper å starte september på best mulig vis.

Gjøvik-Lyn kommer fra et 4-2-tap for Kolstad på bortebane i forrige runde, og laget fra Oppland har hatt en tendens til å prestere forskjellig borte og hjemme. I sine fire siste bortekamper har de gått på nederlag, mens de har vunnet sine tre siste hjemmekamper, senest 1-0 over Melhus for to uker siden.

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i mai gikk det galt for blåtrøyene. Ståle Stegavik sendte hjemmelaget i føringen etter bare noen minutter, men Gjøvik-Lyn snudde kampen i løpet av kort tid før pause. Resultatet holdt seg også ut kampen, da gjestene vant 2-1.

Duo tilbake for fullt

Tillerbyen er et av avdelingens store formlag. De har nå spilt ti strake kamper uten å oppleve nederlag, der det har blitt sju seiere og tre uavgjort.

I forrige serierunde ble det 1-1 hjemme mot Brumunddal. Tillerbyen tok ledelsen ved Mats Ingebrigtsen rett før pause, men måtte se seg miste to poeng da Brumunddal utlignet på overtid.

Blåtrøyene har store planer om å ta hjem tre poeng tilbake til Trondheim i denne runden, men på årets siste langreise fortsetter skadeproblemer å skape hodebry for trener Eirik Utheim.

Kristoffer Pires Ferreira (ankel) og Martin Kristoffer Berdal (rygg) er ute i en lengre periode, mens Sindre Olufsen (tå), Gard Ragnar Killingberg (lår) og Espen Mathiassen (lyske) er utligjengelig i hvert fall til denne kampen.

På den gledelige siden har Ståle Stegavik og Preben Hald trent for fullt denne uken og er dermed tilgjengelig for seleksjon.