Postet av Tillerbyen Media den 2. Sep 2018

GJØVIK STADION (GJØVIK): Den ubeseirede rekken ble brutalt brutt lørdag ettermiddag.

Mats Ingebrigtsen og resten av gutta måtte se sin solide ubeseirede rekke ende mot Gjøvik-Lyn. Her fra hjemmekampen mot Brumunddal.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk seg en usedvanlig trøkk borte mot Gjøvik-Lyn, men det startet lovende for det gjestende laget.

Allerede før seks minutter var spilt smalt det i kryssfestet fra Asgeir Snekvik på et frispark, mens Mats Ingebrigtsen tvang fram en god redning fra keeper på et skudd fra 16 meter like etterpå.

Vertenes første store sjanse kom etter en drøy halvtime, men i duellen alene med keeper Erland Tangvik ble skuddet reddet på streken av en sprintende Ingebrigtsen.

Like før pause ble det en diskutabel situasjon. Alpha Doboyou stormer alene mot hjemmelagets bakerste utespiller og løper forbi, men blir felt. Tillerbyen roper på rødt kort hos Gjøvik-Lyn-spilleren ettersom en klar målsjanse fratas, men det ender bare med det gule.

På det påfølgende frisparket måtte hjemmelagets sisteskanse gi retur på Snekviks forsøk, der Andreas Druzkowskis retur gikk rett i klypene på mannen med hanskene.

Skuffende andre omgang

Dessverre klarte ikke trønderne å fortsette stilen etter sidebytte.

Andre omgang var ikke mange sekunder gammel da Gjøvik-Lyn satte inn 1-0 på et hjørnespark, og vondt skulle gå til verre før man nådde halvveis i omgangen.

Vertene doblet ledelsen på et smart skudd ved lengste stolpe fra hjørnet av 16-meteren, og da Tillerbyen prøvde å sette inn en sluttspurt, kontret rødtrøyene inn 3-0 helt på tampen.

Dermed tapte Tillerbyen sin første kamp på 11 kamper i Norsk Tipping-ligaen, en ny klubbrekord av dimensjoner.

Nå skal den berømte kjerringa reises i oppgjøret mot opprykksfavoritten Rosenborg 2 mandag 10. september kl.17.45 (!) på TOBB Arena Sør.

Lørdag 1. september 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Asgeir Volden Snekvik (26'), Kjartan Ulstad (90')

Bytter:
66' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
71' Doboyou --> Sondre Bondø Garstad
71' Snekvik --> Ståle Singstad Stegavik
71' Welo --> Preben Hald