Åpen kiosk
Gratis inngang

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
16 grader og klarvær

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Rosenborgs nest beste velkommen til TOBB Arena Sør denne mandagen. Hjemmelaget er vel vitende om at dette blir nok en toppkamp som er med og påvirker en ellers tøff høstsesong.

Rosenborg 2 kommer til denne kampen med åtte strake seiere - og ett tap. Det var i forrige serierunde da de tok imot Kolstad på SalMar-banen. Gjestene i rødt ledet hele 5-0 tidlig i andre omgang, men RBK 2 kom delvis tilbake og knappet innpå til 3-5.

Hvit- og sorttrøyene er fortsatt på andreplass på tabellen, tre plasser høyere enn Tillerbyen.

Killingberg tilbake

Hjemmelaget håper å ha ristet av seg skuffelsen i oppgjøret borte mot Gjøvik-Lyn forrige serierunde. Tillerbyen mistet grepet om kampen i andre omgang og tapte 3-0, sitt første nederlag på hele 11 kamper.

Samtidig har ikke blåtrøyene vunnet på de tre siste, da de står med ett tap og to uavgjort. Med de tidligere kampene i år mot RBK 2 i bakhodet, som for øvrig endte med 3-0-tap i begge, må Tillerbyen opp flere hakk for å få med seg poeng.

Til dette oppgjøret mangler gutta fra Trondheim sør flere spillere som har vært utilgjengelig den siste tiden, i tillegg til en suspendert Kjartan Ulstad, men på gledens side er Gard Ragnar Killingberg tilbake fra sin lårskade.