Tillerbyen 1 - 1 Rosenborg 2

Postet av Tillerbyen Media den 11. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen lå under, utlignet og kunne ha tatt med seg tre poeng mandag kveld.

Sindre Welo (nr. 5) utlignet på straffespark. Her med Oskar Stølan og Jørn André Hugdal.

De blåkledde fra Tillerbyen ga seg aldri i oppgjøret mot Rosenborgs nest beste, og fikk med seg ett poeng - som fort kunne ha blitt tre.

Men la oss ta det første først.

Etter bare fem minutter kunne Niklas Iversen sendt det store hjemmepublikumet i jubelrus, men upresset fra 12 meter snek ballen seg over tverrliggeren på Ronaldos innlegg.

Så tok Rosenborg 2 mer over. De spilte vertene lavere og lavere i banen, og i det 16. spilleminutt scorte gjestene det første målet fra 20 meter etter et passivt Tillerbyen-forsvar ikke klarte å demme opp.

Men hjemmelaget våknet virkelig. Fra målet og til pause var det blåtrøyene som kjørte på, selv om de store sjansene uteble. Den største snakkisen i pausen var da Robin Hermanstad ble felt rett innenfor 16-meteren, men fikk i stedet gult kort for filming.

Frem og tilbake

Andre omgang trengte litt tid på seg, men når tiden først var inne, så smalt det.

Debutant Espen Mathiassen startet rett i angrep da han kom inn etter en drøy time, fant Ronaldo femogførti grader ut, men skuddet ble blokkert i siste liten.

Rett etterpå måtte keeper Erland Tangvik i aksjon, men skuddet fra nært hold ble mesterlig reddet nede til høyre.

Det siste Asgeir Snekvik gjorde før han ble byttet ut, var å treffe kryssfestet fra skrått hold, og nå skulle det ikke mye til for at man traff nettmaskene.

Kaotiske sluttminutter

Rett etter at Tangvik reddet nok en gang glimrende alene med en Rosenborg 2-spiss, ble Ronaldo klippet ned i feltet og dommeren pekte på straffemerket. Der var Sindre Welo sikker som den nasjonale banken og utlignet til 1-1.

Så ble det hektisk. Huh.

Hjemmelagets kjør mot målet førte til at det ble hett rundt ørene til småsvimle Rosenborg 2-spillere. Først ble Ronaldos skuddforsøk inne i feltet nok en gang blokkert i siste liten. Deretter fikk Sondre Garstad en gigantisk mulighet alene med keeper etter et nydelig samspill med Iversen og Gard Ragnar Killingberg, men forsøket snek seg like utenfor.

På overtid gikk Mathiassen i bakken i feltet, men heller ikke denne gang ble det blåst straffespark.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver.

Neste kamp er borte mot Melhus lørdag 15. september kl.16.00.

Kampfakta:

Tillerbyen FK 1 (0) - (1) 1 Rosenborg BK 2
0-1 16'
1-1 Sindre Myrvold Welo (str.) 77'

19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Mandag 10. september 2018 kl.17.45
Gule kort Tillerbyen: Robin Johansen Hermanstad (34'), Andreas Druzkowski (57'), Sindre Myrvold Welo (87'), Magnus Bjerke (90+2')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Jørn André Hugdal - Andreas Druzkowski
Alpha Doboyou - Asgeir Volden Snekvik - Oskar Stølan - Niklas Lyngvær Iversen
Ronaldo Pah Paul - Robin Johansen Hermanstad

Bytter:
61' Doboyou --> Espen Amandus Mathiassen
61' Hermanstad --> Gard Ragnar Killingberg
74' Snekvik --> Ståle Singstad Stegavik
86' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad
90' Stølan --> Vegard Eidet

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.