Melhus 3 - 2 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 15. Sep 2018

ÆESTOLT BANEN KUNSTGRESS (MELHUS): Tillerbyen leverte en svak forestilling da de tapte for Melhus.

Gard Ragnar Killingberg (t.v.), Oskar Stølan og resten av Tillerbyen leverte langt under pari mot Melhus.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en drømmestart etter bare fem minutter. Asgeir Snekvik holdt på å stange inn 1-0 på corner, men keeper reddet hodestøtet. I det han skulle sette i gang spillet, skjøt han i rumpa på Jørn André Hugdal og ballen spratt rett i mål. Årets mest spesielle scoring, men Tillerbyen ledet altså 1-0.

Og nå var gjestene fra byen nære på å doble ledelsen. Først kunne Ronaldo ha satt inn 2-0, men keeper reddet fra skrått hold. Deretter traff Oskar Stølan like utenfor lengste stolpe på et smart skudd fra 20 meter.

Alpha Doboyou skjøt like utenfor nærmeste stolpe i en lignende situasjon som Ronaldo, og rett før pause føk ballen himmelhøyt over mål på Andreas Druzkowskis avslutning inne i 16-meteren.

Men det var ikke pause riktig ennå.

I det 45. spilleminutt utlignet hjemmelaget på en dødball. Et frispark ble stusset i mål fra sju meter, og dermed var lagene utrolig nok like langt mens de tok en velfortjent pust i bakken.

Ikke bra nok

Men blåtrøyene startet andre omgang fryktelig rotete. Lite stemte da de var på vei framover, og enkle pasninger ble like fort brutt som Tillerbyens tabellendring de siste ukene.

Melhus tok ledelsen da blåtrøyenes heading tilbake til keeper ble snappet opp og satt sikkert i mål etter en drøy time, men Ronaldo hamret inn 2-2 på Doboyous innlegg nesten umiddelbart.

Da var det kamp igjen.

Men nok en gang klarte ikke Tillerbyen å ta kommandoen i kampen. Alt lå og vippet helt til siste slutt, men fem minutter før den berømte 90-minutteren, kontret Melhus inn 3-2.

Tillerbyen klarte aldri å svare. Det var ikke mye som fungerte offensivt denne dagen, så det skulle mye til.

Gjestene fra Trondheim tapte dermed 3-2 for Melhus, og de må bruke den kommende treningsuken godt for å returnere til vinnersporet igjen.

Neste kamp er mot Kolstad fredag 21. september kl.17.00 på TOBB Arena Sør.

Lørdag 15. september 2018 kl.16.00
Gule kort Tillerbyen: Ronaldo Pah Paul (32'), Sindre Myrvold Welo (34'), Kjartan Ulstad (76'), Andreas Druzkowski (90')
Tilskuere ÆESTOLT Banen Kunstgress (Melhus): ca 100

Laget:

Erland Tangvik (k)
Gard Ragnar Killingberg - Sindre Myrvold Welo - Jørn André Hugdal - Andreas Druzkowski
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Asgeir Volden Snekvik
Espen Amandus Mathiassen - Ronaldo Pah Paul - Alpha Doboyou

Bytter:
64' Doboyou --> Robin Johansen Hermanstad
64' Stølan --> Ståle Singstad Stegavik
68' Mathiassen --> Martin Kristoffer Berdal
81' Snekvik --> Niklas Lyngvær Iversen
85' Ronaldo --> Sondre Bondø Garstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.