Tillerbyen 1 - 0 Kolstad

Postet av Tillerbyen Media den 21. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen er tilbake på vinnersporet etter seier i lokaloppgjøret.

Blåtrøyene med sin første trepoenger på seks kamper. Her jubler de for Hugdals avgjørende scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle få en drømmestart på kampen mot Kolstad. Før seks minutter var spilt var Jørn André Hugdal først på en svak Kolstad-klarering på Tillerbyens hjørnespark, og den tidligere angrepsspilleren la ballen til rette før han hamret inn 1-0 fra ti meter.

Og flere store sjanser kom på løpende bånd foran et nevneverdig antall tilskuere på TOBB Arena sør denne regnværsdagen.

Etter 18 minutter snappet Espen Mathiassen ballen i duell med en utrusende keeper, men skuddforsøket ble blokkert i siste liten av en rødkledd forsvarsspiller.

Like etterpå kunne Tillerbyen-debutant Henning Gladsø stange inn 2-0, men headingen på corner ble reddet på streken. Kort tid senere fikk Mats Ingebrigtsen muligheten til å doble ledelsen etter at Andreas Druzkowski vant ballen høyt i banen, men skuddet fra 18 meter gikk himmelhøyt over.

Maktet ikke å doble ledelsen, men holdt unna

Hjemmelaget gikk rett i strupen på gjestene etter sidebytte. Andre omgang var ikke mange sekunder gammel da Gard Ragnar Killingberg fant Ronaldo på bakre stolpe med et smart innlegg, men sistnevnte var bare centimetere unna å styre inn 2-0.

Kolstad fikk også en sjelden mulighet på etter et innlegg i feltet, men headingen gikk rett i tverrliggeren, og Tillerbyen kunne puste lettet ut.

Resten av kampen var det nemlig blåtrøyene som stor for de store målsjansene.

Etter en drøy time hadde Mats Ingebrigtsen to fine muligheter med kort mellomrom. Først sidebrasset han et innlegg fra kaptein Magnus Bjerke fra 16 meter som keeper måtte slå til corner, og ikke lenge etterpå avsluttet han et godt angrep fra skrått hold som Kolstads sisteskanse nok en gang fikk fingertuppene på.

Mathiassen var også farlig når sjansen bød. Først headet han like utenfor lengste stolpe på et frispark, og ti minutter før full tid var det et under at det ikke sto 2-0. Alpha Doboyou og Mathiassen kombinerte fin på en kontring, men sistnevntes forsøk alene med keeper gikk utenfor.

Tillerbyen hang verken i tauene eller seilene i sluttminuttene, og kunne innkassere tre svært viktig og fortjente poeng.

PS! Henning Gladsø måtte byttes ut i første omgang grunnet en hodeskade. Av sikkerhetsmessige årsaker ble han kjørt til legevakta, der det ble konstatert en lettere hjernerystelse. Gladsø er ventet tilbake i trening etter noen dager med hvile.

Neste kamp er mot Ottestad lørdag 29. september 2018 kl.15.00 på TOBB Arena Sør.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Henning Borgen Gladsø - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Gard Ragnar Killingberg - Asgeir Volden Snekvik - Oskar Stølan - Mats Ingebrigtsen
Andreas Druzkowski - Espen Amandus Mathiassen

Bytter:
38' Gladsø --> Ronaldo Pah Paul
70' Snekvik --> Kjartan Ulstad
80' Ingebrigtsen --> Ståle Singstad Stegavik
86' Mathiassen --> Alpha Doboyou

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald, Vegard Arildsønn Eidet.