Tillerbyen 4 - 0 Ottestad

Postet av Tillerbyen Media den 30. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen har sikret plassen i Norsk Tipping-ligaen etter en komfortabel 4-0-seier over Ottestad lørdag ettermiddag.

Espen Mathiassen (nr to f.h.) scorte sitt første Tillerbyen-mål etter overgangen fra Kvik i august.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på oppgjøret mot jumbolaget fra Hedmark. Allerede før ni minutter var spilt ble Andreas Druzkowski felt av keeper, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Sindre Welo skråsikker, og sendte keeper feil vei og Tillerbyen opp i ledelsen.

Ikke mange minutter senere var ledelsen doblet. Kaptein Magnus Bjerkes smarte innlegg fra høyre skled Druzkowski i mål fra kloss hold, og dermed var ledelsen doblet.

Det var hjemmelaget som styrte første omgang fullstendig, og da Espen Mathiassen styrte inn 3-0 og sitt første Tillerbyen-mål på et hjørnespark etter 28 minutter, skulle det bli lang vei tilbake for de tilreisende.

Welo stanget inn 4-0 på vakkert vis fra nok en Bjerke-corner rett før pause, men hjemmelaget var enig i at de ikke skulle legge seg nedpå i andre omgang.

Mange målsjanser

Etter sidebytte ble kampbildet noe preget av et kontrollerende Tillerbyen-lag, men fremdeles skapte de store målsjanser.

Først var Gard Ragnar Killingberg alene gjennom, men forsøket ble reddet av keeper. Skuddforsøk fra Asgeir Snekvik, Mathiassen og Sondre Garstad ville heller ikke innenfor stengene.

Kvarteret før full tid ropte Tillerbyen på nok et straffespark da Robin Hermanstad ble felt overende, men dommeren var ikke enig med de blå.

Ottestad yppet seg i sluttminuttene og hadde et par halvstore sjanser uten at det ble notert skudd på mål.

Tillerbyen kontrollerte dermed inn en sterk 4-0-seier, og blåtrøyene har nå sikret seg en plass i neste års Norsk Tipping-liga - fire serierunder før slutt!

Neste kamp er mot Orkla søndag 7. oktober kl.15.45 på Orkla Sparebank Stadion.

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Jørn André Hugdal - Andreas Druzkowski
Gard Ragnar Killingberg - Asgeir Volden Snekvik - Kjartan Ulstad - Ståle Singstad Stegavik
Andreas Druzkowski - Espen Amandus Mathiassen

Bytter:
66' Ulstad --> Oskar Stølan
66' Bjerke --> Preben Hald
69' Druzkowksi --> Sondre Bondø Garstad
75' Berdal --> Alpha Doboyou
75' Mathiassen --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Ronaldo Pah Paul.