Orkla 2 - 0 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 8. Okt 2018

ORKLA SPAREBANK STADION (FANNREM): Tillerbyen tapte 2-0 for nedrykkstruede Orkla etter en svak forestilling på Fannrem.

Asgeir Snekvik og resten av gutta i helblått måtte se seg slått på Fannrem.

De blåkledde fra Tillerbyen kom imidlertid ut av startblokkene ganske så brukbart. Etter noen jevne åpningsminutter, var det gjestene fra Trondheim som fikk store muligheter.

Først hadde Jørn André Hugdal en stuss på Magnus Bjerkes frispark som gikk midt på keeper, og deretter skjøt han godt på en nedfallsfrukt på en corner, men keeper reddet også dette forsøket.

Om ikke det var nok, fikk Andreas Druzkowski en gyllen mulighet da han snappet opp et svakt tilbakespill, men han klarte ikke å runde en utrusende keeper.

Og det hadde knapt gått et kvarter.

Det ville seg ikke

Men så fikk Orkla straffespark to minutter senere. Tillerbyen klarte ikke å få klarert ballen fra farlig sone, og etter en duell i feltet, pekte dommeren på ellevemetersmerket. Der sendte Orklas straffetaker Tillerbyen-keeper Erland Tangvik feil vei, og dermed ledet hjemmelaget 1-0.

Kort tid etter scoringen stanget Gard Ragnar Killingberg et innlegg fra Ronaldo i kryssfestet fra kloss hold, og man skulle egentlig tro at Tillerbyen ikke klarte å komme nærmere enn dette denne dagen.

Resten av omgangen ble preget av mye ballinnehav til Tillerbyen, men ingen av lagene skapte noen farligheter i det man nærmet seg pause og 15 minutters hviletid.

Svak andre omgang

Andre omgang startet med et smell da Orkla hamret et langskudd i tverrliggeren, og det virket som om Tillerbyen ikke klarte å komme seg etter dette.

Mye rot på vei fremover førte til unødvendige brudd bakover, og de siste førtifem minuttene ble en veldig oppstykket omgang.

Orkla traff kryssfestet på en styring på et frispark, mens Tillerbyens største mulighet kom på en trippelsjanse på corner, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Tre minutter på overtid, da Tillerbyen sendte mange i angrep, punkterte Orkla med sin 2-0-scoring alene med Tangvik.

Tap til tross, Tillerbyen innehar fremdeles tredjeplassen i avdelingen etter helgas resultater.

Neste kamp er mot Tynset lørdag 13. oktober kl.15.30 på TOBB Arena Sør.

Kampfakta:

Orkla FK 2 (1) - (0) 0 Tillerbyen FK
1-0 (str.) 17'
2-0 90+3'

23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 7. oktober 2018 kl.15.45
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (43'), Asgeir Volden Snekvik (68'), Ståle Singstad Stegavik (89')
Tilskuere Orkla Sparebank Stadion (Fannrem): 314

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Gard Ragnar Killingberg - Mats Ingebrigtsen - Kjartan Ulstad - Asgeir Volden Snekvik
Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
66' Ulstad --> Ståle Singstad Stegavik
66' Ronaldo --> Vegard Eidet
66' Druzkowski --> Robin Johansen Hermanstad
77' Snekvik --> Oskar Stølan

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald, Sondre Bondø Garstad.