Tillerbyen 3 - 0 Tynset

Postet av Tillerbyen Media den 13. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillerbyen befester posisjonen på 3. plass etter en solid 3-0-seier over Tynset lørdag ettermiddag.

Robin Hermanstad (smilende i midten) trengte et drøyt minutt på å punktere kampen mot slutten.

De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å reise kjerringa etter en sviende 2-0-tap for Orkla forrige søndag, og det var hjemmelaget som tok kommandoen fra start.

Etter 18 minutter var Gard Ragnar Killingberg centimetere unna å score, men skuddet bak i feltet ble reddet i siste liten av en utespiller på målstreken.

Det var ikke mange sjanser å melde om i første omgang til tross for en formidabel Tillerbyen-kontroll. Kort tid før pause måtte Tynsets keeper ut i full strekk på Killingbergs knallskudd etter et hjørnespark.

Mathiassen i aksjon

Vertene bestemte seg i pausen for å unngå nok en svakere andre omgang, og gjett om gutta leverte nærmest fra første spark etter sidebytte.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Espen Mathiassen trodde han satte inn 1-0 alene med keeper, men målet ble annulert og det ble heller dømt frispark mot Mathiassen i situasjonen i forveien, til blåtrøyenes fortvilelse.

Men det skulle ikke ta mange minutter før Mathiassen fikk sin revansje. Etter et flott samspill med angrepsmakker Andreas Druzkowski, hamret han inn 1-0 fra 12 meter til en stor lettelsesjubel fra hjemmepublikumet.

Innbytterne avgjorde

Og Tillerbyen hadde mye mer på lager.

Stolpetreff fra både Jørn André Hugdal og Mats Ingebrigtsen ga ingen nye sigarer, og da innbytter Vegard Eidets knallharde skudd fra skrått hold ble så vidt reddet av Tynsets sisteskanse, begynte man å lure på om den forløsende 2-0-scoringen i det hele tatt skulle komme.

Men det var innbytterne som stjal overskriften denne lørdagen, og vi hopper til det er igjen kun ti minutter igjen.

Robin Hermanstad hadde vært på banen i 72 sekunder da han sendte Tillerbyen opp i en svært fortjent 2-0-ledelse etter nok et flott angrep som endte med at Hermanstad traff nettmaskene via tverrligger alene med keeper.

For å toppe det hele, satte Henning Gladsø inn 3-0 og sitt første Tillerbyen-mål på et lekkert helvolleytreff etter at lagkameratene hadde vunnet ballen etter et skyhøyt press.

Dermed opprettholder Tillerbyen sin opptjente 3. plass i avdelingen, og trenger nå kun to poeng for å sikre en plassering blant de fem beste som gir en direkteplass i neste års NM.

Neste kamp er borte mot Verdal lørdag 20. oktober kl.13.00.

Lørdag 13. oktober 2018 kl.15.30
Gule kort Tillerbyen: Magnus Bjerke (61'), Kjartan Ulstad (81')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100

Laget:

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Sindre Myrvold Welo - Martin Kristoffer Berdal - Jørn André Hugdal
Mats Ingebrigtsen - Oskar Stølan - Espen Amandus Mathiassen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski - Ronaldo Pah Paul

Bytter:
57' Stølan --> Kjartan Ulstad
73' Bjerke --> Vegard Arildsønn Eidet
73' Druzkowski --> Henning Borgen Gladsø
76' Mathiassen --> Ståle Singstad Stegavik
78' Ronaldo --> Robin Johansen Hermanstad

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Sondre Bondø Garstad.