Treningstider Connie Bull

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 6. Des 2017

Om 3 dager kommer Connie Bull til Stall Hjera for å undervise våre medlemmer & noen utenfra i sprang. Vi i styret gleder oss masse, og håper alle deltagerne får en morsom og lærerik opplevelse :D 

                 


10 ekvipasjer er påmeldt, 6 ponnier & 4 hester. Disse fordeles på 2 grupper med 5 i hver :) Det vil bli bakkearbeid på lørdag og banehopping på søndag!


Påmeldingsfristen er ute og oppsettet for helgen er endelig klart;

Gruppe 1, klokken 11.30 begge dager:Gruppe 2, klokken 12.30 begge dager:
Marte MartinsenRebecca H. Murray
Madelen BrandsøTirill Trøen
Sofie SollienMina Grindaker
Martine SæteråsenSilje Skjøldt
Celine EkebergRegina Finstad

Vi begynner å bygge bane klokken 11.00 begge dager. 

Vi ønsker at alle er ferdig skrittet til timen begynner,  dvs at 1. gruppe kan skritte opp i huset - mens 2. gruppe oppfordres til å skritte opp ute. Vi har turløype langs jordet som passer fint til å varme opp :) 


Evt spørsmål kan rettes til Bente Rosenborg på 93021385 eller EIDV sin facebook :)Velkommen til trening på Stall Hjera

Mvh EIDV/StyretEkstraordinært årsmøte & Grøtfest!

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 15. Nov 2017

Innkalling til ekstraordinært årsmøte med påfølgende grøtfest :) 


Sted: Stall Hjera

Dato/tid: 9. desember klokken 16:00


Akershus Idrettskrets har påpekt feil i gjennomføringen av årsmøte i februar 2017 og har pålagt klubben å gjennomføre et ekstraordinært årsmøte. Dette for å etterkomme klubbens lovnorm med tanke på antall personer i valgkomite samt at det må velges en revisor til. På bakgrunn av dette kalles det inn til ekstraodinært årsmøte for medlemmer i Eidsvoll Hestesportsklubb.


Sakliste og dokumenter:

1. Godkjenne de stemmeberettigede

2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.

3. Velge dirigent(er), referent(er) samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.

4.     a) Valg av 1 medlem til valgkomitè

        b) Valg av 1 revisor      GRØTFEST!                                   

Styret ønsker samtidig å invitere alle medlemmer til den årlige grøtfesten, som vi tradisjonelt avholder før jul. Her vil det bli servert julegrøt, saft, gløgg og annet snadder! Vi kjører også quiz og sosialt samvær :) Påmelding til grøtfesten kan gjøres på mail post@eidsvollhestesportsklubb.no innen 4. desember.


Ta med varme klær, et smil og godt humør - så ordner vi resten :D


                                  -Styret i Eidsvoll hestesportsklubbTreningstider for Jeremy Spring

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 26. Okt 2017

Da er tiden inne for treningshelg med Jeremy Spring, og vi gleder oss til å ønske alle sammen velkommen på klubbtrening! Allerede imorgen ettermiddag starter Jeremy treningene med de påmeldte ekvipasjene, og vi i styret gleder oss til en helg med masse trening & fine ekvipasjer. 

                                     Treningstidene for helgen:

Fredag:

16.15          Ida / Gucci

17.00          Anette / Grevens Arabba

17.45          Bente / Romeo

18.30          Helle / Zawaz

19.45          Hexeberg / Marit


Lørdag:

09.00          Hexeberg / Marit

11.00          Anine / Sonnenfürst Macohl

11.45          Rebecca / Romeo

19.00          Marte / Superstar


Søndag:

09.00          Bente / Romeo

09.45          Ida / Gucci

10.30          Anine / Sonnenfürst Macohl

11.15          Marte / Superstar

12.15          Marit L 

13.00          Helle / Zawaz


Alle skal være klare og sitte på hesten til de overnevnte tidene, gjør heller ikke noe om man har begynt å varme opp litt!


Ønsker noen å endre sin tid, er de nødt til å bytte med en av de andre på listen. Ved bytter er man nødt til å sende en melding til Bente på 930 21 385, slik at hun kan informere treneren om evt bytter!


Minner også om at det kun er kontantbetaling! Pengene kan gis til Bente (fredag/søndag) eller Rebecca (lørdag).


Da gjenstår det bare å ønske alle deltagerne en flott treningsøkt :DJeremy Spring Trening

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 15. Okt 2017

Eidsvoll Hestesportsklubb har gleden av å tilby våre medlemmer som har EIDV som representasjonsklubb sponsede klubbtreninger for Jeremy Spring på Stall Hjera i perioden 27. - 29. oktober.

                                         


Jeremy har månedlige treninger på Hjera, og har undervist elevene her i mange år. Vi ønsker at flere skal få muligheten til å trene for Jeremy, og arrangerer derfor klubbtrening for våre medlemmer, også støttemedlemmer. Det er også åpning for deltagere fra andre klubber, men vi gjør oppmerksom på at medlemmer av EIDV vil bli prioritert.


Du bestemmer selv om du har lyst å trene dressur eller sprang/bomarbeid, dette må opplyses ved påmelding!


PRISER:

Medlemmer av EIDV: 600 kr fullpris (klubben sponser 100 kr pr time, max sponsing pr treningshelg er 200 kr pr medlem.)

Støttemedlemmer og deltagere fra andre klubber: 600 kr pr time + 100 kr i baneleie pr dag. 

OBS! Kontantbetaling! 


Påmelding:

Det er bindende påmelding og ved fravær pga skade/sykdom på hest/rytter må det fremlegges veterinærattest/legeattest.

Påmeldingen skal gjøres til Bente på mail bentetosti@outlook.com eller 930 21 385innen den 25. oktober!


Spørsmål kan rettes til overnevnte, ellers kan du lese mer om Jeremy her; http://jeremyspring.co.uk


Vi håper å se så mange som mulig benytte seg av dette flotte tilbudet, velkommen til trening :)
AEG 2018

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 15. Okt 2017

Hva er AEG? 

Artic Equestrian Games er et arrangement som består av en rekke konkurranser til hest, programmet strekker seg over 11 dager hos Oslofjord Convention Center i Stokke, utenfor Tønsberg. Hovedfokuset er på sprang med både nasjonale og internasjonale klasser, men også dressur, mounted games og islandshest. I tillegg er det mange showklasser, oppvisninger, seminarer, messe, clinics, prisutdelinger, konserter og festligheter. 

             


Promotion cup

Flere av våre medlemmer har utrykket deres interesse for å delta på AEG. Dette er et internasjonalt FEI stevne, med kjente ryttere som kommer fra både innland og utland. Det sier seg selv at det å delta på et slikt stevne er veldig dyrt, men AEG velger å åpne sine dører til flere ryttere ved å arrangere promotion cup! Her handler det om at klubbene med mest poeng(Tilskuere til AEG) vil få delt ut x-antall plasser til cupen. Cupen går i dressur,  sprang for hest & sprang for ponni. 


Hvis vi får plasser i Promotion cup, vil alle de som ønsker å stille til start (Må være kvalifisert iht klassene!) ha en sjanse for å bli tatt ut. Er det fler ekvipasjer enn plasser som ønsker å være med, vil styret velge ut ekvipasjene som får plassene ut fra resultater (sesongen 2017) & holdning.


Bli med?

Vi ønsker å lage et tilbud for alle i klubben, for de eldre og de som er for unge til å dra alene. Dette er en super mulighet for å se masse flott ridning, lære mer om hest og bli enda bedre kjent med andre i klubben vår. Vi håper så mange som mulig har lyst å bli med av både barn, ungdom & voksne. Men vi må vite om dette er interresant før vi iverksetter en dags/helgetur.


Høres dette spennende ut? Hvis du tenker at du eller en du kjenner kunne tenkt seg å være med på en felles reise gjennom klubben, så send en mail til Rebecca på R.HMurray@hotmail.com med din interesse (Er du under 18, må en av dine foresatte sende mailen!). Så skal vi gjøre vårt ytterst beste for å organisere en felles helg/dag, der flere av våre medlemmer reiser ned!

      *Mailen må sendes inn senest 17.januar

      *Om du er mest interessert i en dagstur eller helgetur, evt når

      *Prisene kan variere litt fra nettsiden til AEGVed bestilling selv er det viktig å velge Eidsvoll Hestesportsklubb under steg 3(kontaktinfo) der det står «velg forbund/forening du vil støtte»! Fristen for promotion cup er 21.januar :) Vil du lese enda mer om AEG kan du gå inn på deres nettside hestefrelst.no - her ligger programmet, nyheter og andre spennende ting :) Har du fortsatt noen spørsmål eller noe du lurer på ang arrangementet så ta gjerne kontakt med klubben på facebook eller vår kontaktperson.Vi håper at alle som bestiller billetter til AEG husker å huke av for Eidsvoll Hestesportsklubb, så kanskje vi er heldige og kan sende noen av våre medlemmer med til Promotion Cup :)


Connie Bull Trening

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 15. Okt 2017

Eidsvoll Hestesportsklubb har gleden av å ønske velkommen til klubbtrening med Connie Bull-Røed lørdag 9. og søndag 10. desember på Stall Hjera :) Dette vil bli en morsom og lærerik  helg med bommer og sprang, og vi håper så mange som mulig har lyst og mulighet til å delta! PS: For å kunne delta på sprangtreningene må ekvipasjen beherske å hoppe en bane på minst 50 cm.

                                          

  

Alle medlemmer, også støttemedlemmer, er velkommen til treningene. Det er også åpning for deltagere fra andre klubber, men vi gjør oppmerksom på at medlemmer av EIDV vil bli prioritert.


Det vil bli 2 timer pr ekvipasje, 1 på lørdag og 1 søndag. Medlemmer som har EIDV som representasjonsklubb vil sponses med 100 kr pr time av EIDV. 


PRISER:

Medlemmer av EIDV: 800 Kr (sponset pris)

Støttemedlemmer og deltagere fra andre klubber: 1000 kr + 100 kr i baneleie pr dag. 


PÅMELDING:

Det er bindende påmelding og ved fravær pga skade/sykdom på hest/rytter må det fremlegges veterinærattest/legeattest.

Påmelding skal skje på mail, post@eidsvollhestesportsklubb.no innen onsdag 22.november. Betaling av treningsavgiften skal gjøres til konto 0539.51.53910 innen fredag 24.november. Merk betalingen med navn på ekvipasjen!


Her kan du ta en titt på Connie i action:Spørsmål kan rettes til Kjersti på tlf: 992 02 582
Kretsmesterskap i sprang & feltritt

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 26. Jul 2017

Kretsmesterskapene i sprang og feltritt går av stabelen samme helg, 9. og 10. september. Tiden frem mot dette går fort, vi i styret ønsker derfor å planlegge litt og kartlegge hvem som ønsker å representere klubben vår!


Sprang blir arrangert av Drøbak Rideklubb: 

- Ponni lag går i LB

- Ponni induviduelt går i LA

- Hest lag går i 110/120 cm (2 ekvipasjer rir 110 og 1 rir 120 cm)

- Junior induviduelt går i 110 cm

- Youngrider induviduelt går i 120 cm.

- Senior induviduelt går i 130 cm

                           

                                                   Bildet er av Kristin & Peio De Rox

  

For å være kvalifisert til å delta MÅ man ha ridd tilsvarende klasse i forkant av kretsmesterskapet!Feltritt blir arrangert av Konglungen Rideklubb i Asker. 

Kretsmesterskapet vil gå i 80 cm både for hest og ponni. Klubben håper og ønsker å kunne stille lag her i år!

                                  

                                 Bilde er av Marit & Balouba Z (bilde er tatt i en høyere klasse enn 80cm)

Kvalifiseringskrav:

Ekvipasjen MÅ ha startet 80 cm tidligere, samt at man må ha feltrittskortet eller godkjent sprangkvalifisering (2 x 90 cm eller høyere)


Det arrangeres feltrittstreninger rundt om og klubben kan være behjelpelige med å finne treninger der man kan ta feltrittskortet. Lisbeth Stene vil også kunne arrangere treninger fremover, enten på Stall Hjera eller på Flatner. Om vi får til å samle et lag reiser vi alle for å trene på Konglungen før stevnet!


Stevner man kan starte 80 cm før KM:

12. - 13. August, Ullensaker Rideklubb / Flatner

19. - 20. August, Øvre Vang Ride & Kjøreklubb, Hedemark

26. - 27. August, Tomter Rideklubb, BlixlandEr DU er interessert i å være med å representere den flotte klubben vår i sprang eller feltritt? Da tar du kontakt med Marit Toftelien - via facebook, SMS eller mobil 91566645 for spørsmål, interesse og påmelding :D Knøttecup 27-28 mai!

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 8. Mai 2017

Har du lyst å prøve eller kanskje fortsette med en gren som er tre ganger så morsom, så må du melde deg på Knøttecup hos oss den 27-28 mai. For vi i EIDV har igjen gleden av å kunne arrangere knøttecup for ponni og hest på Stall Hjera.


For de som ikke vet helt hva feltritt eller knøttecup er, så er feltritt en gren som består av tre deler; dressur, sprang og terrengdel. Knøttecup er som regel den klassen man begynner i, både hester og ryttere, dette er den minste klassen i feltritt og er betegnet som en rekrutteringsklasse. Rekrutt betyr derimot ikke bare de minste(alder), men de som har lyst å prøve seg eller er ferske i grenen. Denne klassen (knøttecup) er åpen for alle. Ung som gammel, gutt som jente, hest som ponni, alle er velkomne!

Knøttecup går i ca 60 cm i sprang og terrengdelen og et LC dressurprogram, så her er det muligheter for alle å være med.Knøttecup klassene er sponset av Dodson & Horrell Norge, de vil også holde stand ved stevnet og hjelper deg med å finne rett kvalitetsfor til din hest.


Dommerene for stevnet er Nina Hjelle (TD), Helle Stene (dressur) og Lisbeth Stene (sprang).

Banebyggere er Nina Hjelle (terreng) og Eilen Torstensen (sprang)


For å melde seg på er det bare å følge linken her; http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/even...

Er det noe du lurer på eller trenger svar på ang stevnet på kan du ta kontakt med Anine Strand-Saugnes på 94876038 eller sende en melding til EIDV på facebook, så svarer vi så godt vi kan.


Ellers kan vi love alle som kommer god stemning og en munter gjeng som heier alle frem. Vi krysser fingrene for supert vær, det eneste du må ta med deg er hesten/ponnien og god humør! La oss lage dette til en ordentlig rekruttering-feltrittsfest, og for å få til det må nettopp du melde deg på!


Vi prøver så god vi kan å kjøre et par treninger i forkant av stevnet, disse datoene vil bli lagt ut både på facebooksiden vår og her.


Håper å se nettopp deg på knøttecup!


Mvh styret i EIDVKlubbtrening 28 til 30 april.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 18. Apr 2017

Eidsvoll Hestesportsklubb har gleden av å tilby våre medlemmer sponsede klubbtreninger for Jeremy Spring på Stall Hjera i perioden 28 til 30 april.

Klubben sponser kr 100,- pr time, max sponsing pr treningshelg er kr 200.- pr medlem.
Full pris pr time er kr 600.-


Du bestemmer selv om du vil trene sprang, dressur eller feltritt, dette må opplyses ved påmelding.

Vi vil forsøke å få til terrengtreninger, hvis dette er gjennomførbart vil nybegynner treninger (Knøttecup) foregå på Stall Hjera mens for viderekommende har klubben fått bekreftet at terrengtrening kan gjennomføres på Sørum Fritidsgård på Lillestrøm. På Sørum Fritidsgård må hver ekvipasjene å betale baneleie på kr 100.-

Værforbehold vedr terrengtrening, alternativet er å sette terrenghinder inn i ridehuset på Stall Hjera.

Påmelding kan gjøres til Bente Tøsti Rosenborg på mail bentetosti@outlook.com eller
sms 930 21 385 innen 27 april.
Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding, syk rytter=legeattest, skadet hest=bekreftelse fra veterinær.

Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av dette flotte tilbudet. Vil dere lese mer om Jeremy se http://www.jeremyspring.co.uk/index.htm

Ved behov for leie hest må den enkelte ta kontakt med Lisbeth på mail post@stallhjera.no

Velkommen til trening.

StyretKlubbdekken

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 11. Apr 2017

Vi i styret jobber hele tiden med å finne gode tilbud, styrke samholdet og tilrettelegge best mulig for våre ekvipasjer. Vi har nå funnet noe som både kan brukes på hjemme- og bortebane, som passer like greit til sprang- og dressurstevne, og som kan ta oss et steg i "likere" retning.Denne gangen har vi nemlig fått et supert tibud på Horse Guard klubbdekken i fleece med brodering, fra PG Roos til kun 666kr. Til denne prisen får du det flotte dekkenet på bildet, med brodering av klubb logo på den ene siden & navn på hest og rytter på den andre!For å bestille dette flotte dekkenet sender du en sms til Marit Toftelien på 91566645 med;

- Fullt navn på bestiller

- Telefonnummer (som vi kan nå deg på når dekkenet er klart)

- Adresse

- Størrelse du ønsker på dekkenet (115-165(ca))

- Navn på hest og rytter (eller det du måtte ønske)NB! Bestillings frist er den 26.april!
Norgesserien 2017

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 21. Mar 2017

Norgesserien er laghopping i ulike divisjoner for klubber tilsluttet NRYF. Hver klubb kan stille med flere lag i en eller flere divisjoner. Hvert lag består av tre eller fire ekvipasjer fra samme klubb, hvorav de tre beste resultater i hver klasse/avdeling er tellende.Sist gang EHSK var med i Norgesserien var i 2013, da fikk vi se;
Helle & Zizi Win, Ida & Zawaz,
Anette & Rotary Club og Marit & Nalanya svinge seg i manesjen.


Til helgen går startskuddet for Norgesserien 2017 av, og i år har vi igjen gleden av å kunne melde lag! Serien går over 2 kvalifiserende runder - et innendørs og et utendørsstevne - får de nok poeng i de innledende rundene kvalifiserer de seg til finalen i Bergen! På søndag braker 1. runde løs på Kongsvinger rideklubb, og ekvipasjene er klare for å gi alt for fine runder.


På årets lag finner vi tre flotte unge ekvipasjer;

Madelen & ZawazStevnebilde til høyre er tatt av stevnefotograf Kristine Øihaugen, bilde lagt ut med tillatelse.

Kristin & Peio De Rox


Elena & Don Spirit


Årets chef d´équipe (lagleder/trener) er Lisbeth Ø. Stene.


Har du lyst å se masse hest, fin ridning og samtidig heie på de fantastiske rytterne våre? Da kan du møte opp på Kongsvinger rideklubb (adr. Østre Solørveg 208, 2211 Kongsvinger) på søndag, starttider legges ut her og på hjemmesiden så fort de blir lagt ut! Flere av de eldre ungdommene i klubben har planer om å dra nedover, og det hadde vært veldig koselig om flere også kommer å heier med oss :)


Vi gleder oss til stevne og ønsker alle ekvipasjene lykke til!Vellykket klubbtrening!

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 19. Mar 2017

I helgens klubbtrening var det 12 av medlemmene som salet opp hestene sine og deltok på årets første klubbtrening for Lisbeth Stene. Medlemmene kunne velge mellom dressur, bakkearbeid og banehopping.


Deltakerne hadde en spennvidde fra nybegynnere til mer erfarne, og alle var like blide og fornøyde etter endt treningshelg. Flere av rytterne tok store steg i riktig retning frem mot årets stevnesesong. Forbedringen var å syntes på alle, og treneren var godt fornøyd med alle deltagerne.


På lørdag koste vi oss med felles lunsj, før vi hadde en lærerrik teoritime. Med temaer; trening mot sesong og trening av unghest. Her møtte vi en ivrig gjeng og en engasjert trener som stiller og svarer på gode spørsmål.

I tillegg til klubbtreningen på stall Hjera, har noen medlemmer tatt seg turen ut for å trene. Kristin og Peio de Rox har vært på trening hos Connie Bull. Marte og Super Star har vært på trening hos stall Harkerud. Madelen og Zawaz, Helle og Zizi Win, Marit og Balouba Z har vært på innendørs feltritts trening hos Stine Skedsmo.


Bilder av alle deltagerne kommer i eget fotoalbum, under bildegalleriet.


Styret takker for positiv innstilling og engasjert deltagelse fra ryttere og trener, og anser dette som en suksess som skal gjentas.


Timeoppsett for klubbtreningen 18 og 19 mars.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 17. Mar 2017

Da er oppsettet endelig klart for klubbtreningen i helgen. :-)

Kl 10:00 Kl 11:00 Kl 12:00 Kl 13:00 14:00 1500
Lørdag Navn Lunsj Teori
Bente/Romeo x
Tirill/Missi x
Michelle/Rambla x
Mina/Pippi x
Silje f S/Ginni x
Tone/Mulle x
Ida R/Gucci x
Anine/Sofus x
Mari/Solitaire x
Elisabeth/Zhimon x
Anette/Ara x
Rebecca/Pia x
Søndag Navn Kl 10:00 10:45 11:30 12:15 13:30 14:30
Bente/Romeo x
Tirill/Missi x
Michelle/Rambla x
Mina/Pippi x
Silje f S/Ginni x
Tone/Mulle x
Ida/Gucci x
Anine/Sofus x
Mari/Solitaire x
Elisabeth/Zhimon x
Anette/Ara x
Rebecca/Pia x

Info om klubbtrening 18 og 19 mars.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 16. Mar 2017

Timeoppsettet for klubbtreningen kommende helg vil bli lagt ut her på hjemmesiden og på FB siden i morgen fredag kveld.

Treningsavgiften kan betales på VIPPS nr 85978 Eidsvoll Hestesportsklubb eller kontant til Bente i løpet av helgen.Klubbtrening 18 og 19 mars 2017.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 6. Mar 2017

Vi har gleden av å ønske velkommen til klubbtrening lørdag 18.mars og søndag 19.mars på Stall Hjera, og denne gangen blir det trening for Lisbeth Øien Stene.

2 timer pr. ekvipasje- 1 på lørdag og 1 på søndag. + teori. Teori vil gå på trening mot sesong, vedlikeholdstrening og trening av unghest. Ønsker du å kombinere sprang og dressur er det mulig.

Det blir servert enkel lunsj.

Du velger selv om du vil trene sprang eller dressur, det må oppgis ved påmelding hva du ønsker å delta på.
For de som velger sprang blir det bakkearbeid på lørdag og banehopping søndag.

Prisen er kr 600.- og da vil egenandelen bli kr 500.- Klubben sponser kr 100.- pr ekvipasje.

Ved behov for leie hest må den enkelte ta kontakt med Lisbeth på mail post@stallhjera.no

Påmelding gjøres til post@eidsvollhestesportsklubb.no

Velkommen til trening.

StyretGrønt kort kurs 8 og 9 april 2017.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 6. Mar 2017

Lørdag 8.april fra kl. 10:00 til ca. 17:30:
- KR 1 kurs ...
- Sikkerhet og hestekunnskapskurs
Sted: Råholt Barneskole, Martin Johansens veg 85,
2070 Råholt (med forbehold om endring).


Søndag 9.april fra kl. 10:00 til ca. 14:00:
- Praksis i stall
- Rideprøve (LC:1, 2010 + 50 cm sprang)
Sted: Stall Hjera, Varudgutua, 2072 Dal
Teknisk personell:
- Kurslærer reglement/ KR 1: Lisbeth Ø. Stene

Fra 1.mars 2012 kreves det Grønt kort for å starte utvidet klubbstevne.

Grønt kort består av fire deler - og ryttere må gjennom alle fire deler for å kunne få godkjent Grønt Kort: 4,5 timers KR 1-kurs (reglementskurs), 3 timers Sikkerhetskurs/hestekunnskap, 1,5 time praksis i stall, i tillegg til ride- eller kjøreprøve. Rideprøven går ut på at du ligger minimum på et LC nivå, 50/60 cm sprang.
NB! Barn opp til 16 år skal ha med foresatte under alle kursprøvene.
Deltageravgiften er på kr 600 for hele kurset. Det er også mulig å bare ta enkelt deler om du trenger det. Deltageravgiften kan betales kontant eller via VIPPS til Eidsvoll Hestesportsklubb.
Deltageravgiften inkluderer KR I, sikkerhetskurs, hestekunnskapskurs, praksis i stall og rideprøve. Har du behov for å leie hest må du sende en henvendelse om dette til post@stallhjera.no . Leie av hest koster 100 kr i tillegg til kursavgift.
Ta med skrivesaker. Lørdag vil det bli servert Pizza, og søndag frukt og kjeks. Husk drikke!
Påmeldingsfrist: 30.03.2017
Du må ha med KR 1, til KR 1 kurset, enten i papirformat eller elektronisk dersom du ikke har den nyeste Grønt Kort boka.


KR 1 laster du ned her: http://www.rytter.no/stevnestart/reglement/
Husk at det er viktig å være forberedt! Last ned KR 1, aller helst lest igjennom før kurset, og dressurprogrammet LC:1 bør være øvet på/lest på før rideprøven på søndag. Grønt Kort boka får du første kursdag.
Ettersom vi er med i pilotprosjekt som satsningsklubb i Norges Rytterforbund, får vi dekket klubbmateriell, og dere slipper derfor å kjøpe Grønt Kort boka selv! Det vil si at dere sparer 300 kr + frakt 
Send påmelding til: post@eidsvollhestesportsklubb.no
Oppgi fullt navn, adresse, fødselsdato og tlf, og evt. klubb
Nb! Kun 15 plasser, førstemann til mølla!
Velkommen til Grønt Kort kurs!Sponsede klubbtreninger for Jeremy Spring på Stall Hjera 24 til 26 februar.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 18. Feb 2017

Eidsvoll Hestesportsklubb har gleden av å tilby våre medlemmer sponsede klubbtreninger for Jeremy Spring på Stall Hjera i perioden 24 til 26 februar.
Klubben sponser kr 100,- pr time, max sponsing pr treningshelg er kr 200.- pr medlem.
Full pris pr time er kr 600.-
Du bestemmer selv om du vil trene sprang eller dressur, dette må opplyses ved påmelding.

Påmelding kan gjøres til Bente Tøsti Rosenborg på mail bentetosti@outlook.com eller
sms 930 21 385 innen 23 februar.
Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding, syk rytter=legeattest, skadet hest=bekreftelse fra veterinær.

Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av dette flotte tilbudet. Vil dere lese mer om Jeremy se http://www.jeremyspring.co.uk/index.htm


Viktig melding fra Styret!

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 3. Jan 2017

Godt nytt år!
I dag er fakturaer for medlemskontingenten 2017 sendt ut pr mail fra mail adresse "Eidsvoll Hestesportsklubb <mail.eaccounting@visma.no>"
Vi minner om at kontingenten må være registrert betalt for å kunne ha stemmerett på årsmøtet, og at rytterlisens og hestelisens må betales i god tid før stevnesesongen.
Vi ser frem til et spennende 2017.
MVH StyretSprang - Connie Bull trening 7 - 8 januar

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 2. Jan 2017

Hei alle 😊

Den første klubbtreningen for Connie Bull blir 7. og 8. januar på Stall Hjera!

Alle medlemmer, også støttemedlemmer, er velkommen til treningene.

Fullverdige medlemmer vil sponses 100 kr pr. time av Eidsvoll Hestesportsklubb.

PS! For å kunne delta på sprang treningene må ekvipasjen beherske å hoppe bane på minst 50 cm.

Grunnet sykdom/skader er nå treningen også åpen for ikke-medlemmer!


Meld dere på til Anine på 94876038 via sms asapSponsede sprang og dressur aktiviteter 2017

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 2. Jan 2017

Styret har besluttet å arrangere, og å sponse deler av klubb-treninger i 2017.

Foreløpig plan er som følger:

*7 - 8 Januar - weekendtrening i sprang på Hjera for Connie Bull
*Februar - weekendtrening i dressur for Jeremy Spring
*Mars - weekendtrening i sprang for- og hos Connie Bull
*April - weekendtrening i dressur for Jeremy Spring
*Juni/juli sosial sommer-treningsleir hos Connie Bull.

Dette er en foreløpig plan, eksakte datoer kommer så snart som mulig
Alle medlemmer, også støttemedlemmer, er velkommen til treningene. Fullverdige medlemmer vil sponses 100 kr pr. time av Eidsvoll Hestesportsklubb.

PS! For å kunne delta på sprang treningene må ekvipasjen beherske å hoppe bane på minst 50 cm.

Vi ønsker dere alle en super 2017 sesong, og håper klubb treningene vil hjelpe dere på vei som individuelle utøvere samt bidra til et positivt samhold for klubbens ryttere

Hilsen styret i Eidsvoll Hestesportsklubb.