Juleritt og Julegrøt

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 25. Nov 2023

Eidsvoll Hestesportsklubb ønsker alle medlemmer, rideskole elever som går på Hjera og oppstallører velkommen til Juleritt & Julegrøt på Stall Hjera den 16. desember fra klokken 11:00.

Vi starter dagen med at alle rideskole elevene og de andre som vil starte disse klassene bom eller 20 cm får ridd sin klasse, ta en prat med din ridelærer for å finne ut av hvilken klasse som passer deg best :) 

Før klassen, starter vi med å gå banen, sammen med en av ridelærerne. Viktig at alle rideskole elever som skal delta møter opp til dette, for øvrige medlemmer er det frivillig å gå alene eller med en av ridelærerne. Man rir banen en og en, med eller uten leier. Det vil bli rosett etter endt ritt, premie deles ut under julegrøten.


Vi fortsetter så med julegrøt og noe varmt eller kaldt å drikke på til alle i hallen, ta med noe å sitte på og evt bord, da vi har begrenset med bord og stoler på stallen. Det blir kake og loddsalg av fine premier, til inntekt for rideskolen. Salgsalvene tar både vipps og kontant. Og hvem vet, kanskje kommer nissen :) 


Etter vi er gode og mette fortsetter vi med resten av våre medlemmer og oppstallører. (Elevene til Helle uten egen hest, må ta en prat med henne ift høyde og evt hest). Det blir rosett etter endt ritt.

Klassene for dagen er

- 40 cm

- 60 cm

- 80 cm 

- 100 cm

 Bedømmningen er 279 Clear Round på alle


Påmelding gjøres til eidsvollhestesportsklubb@gmail.com med emne Juleritt23. I mailen skriver man:

- Navn på rytter(ekvipasje ved "egen" hest)

- Hvilken klasse man ønsker å starte

- Hvilken hest man ønsker seg (om man rir i rideskolen, evt elever av Helle uten egen hest)

- Om man er medlem i klubben eller ikke

- Hvor mange som kommer på julegrøt barn/voksne, så vi vet hvor mye vi skal lage (det betales kun for personen som skal ri)


Det er lov å ønske seg hest, men rampenissen i stallen kan ikke garantere for at alle ønskene blir oppfylt. 


Det koster 100kr for medlemmer av klubben og 150kr for de som ikke er medlem, dette inkluderer en evt hesteleie også. Betales inn til konto 1503.60.20714 merk betalingen med Juleritt "navn på rytter". (De som har betalt for halloweenritt trenger ikke å betale på nytt, men må melde seg på på nytt :)


OBS! Påmeldingsfrist fredag 8.Desember


Mer nøyaktig tidsskjema og startlister kommer søndag 10 desember :) Vi oppfordrer til å kle seg varmt og kjøre sammen, da det kan komme en del mennesker med begrenset parkering.


Vi håper å se alle små og store, til en morsom og hyggelig førjuls(heste)fest!

Stevne datoer 2024

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 20. Nov 2023

Vi har fått våre stevne datoer i dressur & sprang for 2024, feltritt kommer etter nyttår :) 


15-16 Juni - Dressur

17-18 August - Sprang

21 September - Dressur

22 September - Sprang


KM dressur 14-15 September hos Skedsmo Rideklubb

KM Sprang 31 August - 1 September hos Søndre Nordstrand Rideklubb


For at vi skal kunne gjennomføre gode, veldrevne stevner, er vi avhengig av at alle klubbens medlemmer stiller opp og hjelper til. Vi i styret jobber med å lage en beskrivelse av de ulike rollene og oppgavene vi må fylle opp for å kunne arrangere stevner, slik at det skal bli lettere å ta på seg ulike oppgaver. Det er viktig å presisere at for å utføre de aller fleste av oppgavene, så kreves det stort sett ingen hestekunnskap.

Hold av datoene, tren målrettet så ses vi til spennende stevnedager!


Mvh. Styret
Overgangsvinduet er åpent.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 10. Nov 2023


NRYF har veiledninger som skal benyttes ved bytte av representasjonsklubb og overgangsvinduet er nå åpent. Veiledningen finner du ved å følge lenken Ønsker du å bytte klubb?

Du kan være medlem i flere klubber, men du kan kun representere en klubb og denne klubben må være tilknyttet NIF og NRYF. 

Om du ønsker å melde deg ut av en klubb må du også melde fra til klubben du melder deg ut fra før årsskiftet. 

Styret ønsker selvfølgelig å beholde alle sine medlemmer og ønsker nye medlemmer velkommen. 
Halloween rittet er dessverre utsatt.

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 1. Nov 2023

Grunnet sykdom så ser vi oss dessverre nødt til å utsette Halloween rittet som var planlagt gjennomført lørdag 4 november. 

Vi lover å få gjennomført dette før juleferien starter, og håper mange har anledning til å delta når ny dato kommer.