Vellykket klubbtrening!

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 19. Mar 2017

I helgens klubbtrening var det 12 av medlemmene som salet opp hestene sine og deltok på årets første klubbtrening for Lisbeth Stene. Medlemmene kunne velge mellom dressur, bakkearbeid og banehopping.


Deltakerne hadde en spennvidde fra nybegynnere til mer erfarne, og alle var like blide og fornøyde etter endt treningshelg. Flere av rytterne tok store steg i riktig retning frem mot årets stevnesesong. Forbedringen var å syntes på alle, og treneren var godt fornøyd med alle deltagerne.


På lørdag koste vi oss med felles lunsj, før vi hadde en lærerrik teoritime. Med temaer; trening mot sesong og trening av unghest. Her møtte vi en ivrig gjeng og en engasjert trener som stiller og svarer på gode spørsmål.

I tillegg til klubbtreningen på stall Hjera, har noen medlemmer tatt seg turen ut for å trene. Kristin og Peio de Rox har vært på trening hos Connie Bull. Marte og Super Star har vært på trening hos stall Harkerud. Madelen og Zawaz, Helle og Zizi Win, Marit og Balouba Z har vært på innendørs feltritts trening hos Stine Skedsmo.


Bilder av alle deltagerne kommer i eget fotoalbum, under bildegalleriet.


Styret takker for positiv innstilling og engasjert deltagelse fra ryttere og trener, og anser dette som en suksess som skal gjentas.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.