Norgesserien 2017

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 21. Mar 2017

Norgesserien er laghopping i ulike divisjoner for klubber tilsluttet NRYF. Hver klubb kan stille med flere lag i en eller flere divisjoner. Hvert lag består av tre eller fire ekvipasjer fra samme klubb, hvorav de tre beste resultater i hver klasse/avdeling er tellende.Sist gang EHSK var med i Norgesserien var i 2013, da fikk vi se;
Helle & Zizi Win, Ida & Zawaz,
Anette & Rotary Club og Marit & Nalanya svinge seg i manesjen.


Til helgen går startskuddet for Norgesserien 2017 av, og i år har vi igjen gleden av å kunne melde lag! Serien går over 2 kvalifiserende runder - et innendørs og et utendørsstevne - får de nok poeng i de innledende rundene kvalifiserer de seg til finalen i Bergen! På søndag braker 1. runde løs på Kongsvinger rideklubb, og ekvipasjene er klare for å gi alt for fine runder.


På årets lag finner vi tre flotte unge ekvipasjer;

Madelen & ZawazStevnebilde til høyre er tatt av stevnefotograf Kristine Øihaugen, bilde lagt ut med tillatelse.

Kristin & Peio De Rox


Elena & Don Spirit


Årets chef d´équipe (lagleder/trener) er Lisbeth Ø. Stene.


Har du lyst å se masse hest, fin ridning og samtidig heie på de fantastiske rytterne våre? Da kan du møte opp på Kongsvinger rideklubb (adr. Østre Solørveg 208, 2211 Kongsvinger) på søndag, starttider legges ut her og på hjemmesiden så fort de blir lagt ut! Flere av de eldre ungdommene i klubben har planer om å dra nedover, og det hadde vært veldig koselig om flere også kommer å heier med oss :)


Vi gleder oss til stevne og ønsker alle ekvipasjene lykke til!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.