Tillerbyen 3 - 1 Charlottenlund

Postet av Tillerbyen Media den 31. Mar 2017

TOBB ARENA (TILLER): A-laget seiret over rutinerte Charlottenlund i første NM-hinder onsdag kveld.

Prince Kala åpnet målkontoen for alvor i årets første tellende kamp. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen visste at de sto opp mot en tøff nøtt å knekke da de tok imot Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde i NM, og det skulle bli verre etter de første ti minuttene.

Da hadde gjestene i grå-rødt tatt ledelsen på en overgang som Tillerbyen helt sikkert kunne ha gjort det bedre på, og bortelaget var nære ved å doble ledelsen ikke lenge etterpå med et skudd i tverrliggeren.

Tillerbyen presset på etter dette, og hadde flere gode muligheter til å utligne. Asgeir Snekviks lave skudd ble reddet av keeper, flere hjørnespark var nære på å bli stusset i mål og et par gode innlegg nådde nesten fram.

Tålmodigheten betalte seg

Mens det ble bare nesten i første omgang, skulle hjemmelaget omsider lykkes.

Men det var først etter at Ruben Rostilles heading fra tre meter ble reddet av keeper og Daniel Halgunsets skudd fra sju meter ble blokkert i siste liten.

I det 73. spilleminutt fant Halgunset en bakromstruende Prince Kala, og etter et godt hopp av Snekvik, kom Kala alene med keeper og satte ballen sikkert i lengste hjørne til 1-1.

Kala x 2

Og da kom den berømte ketsjupeffekten.

Kala var frempå igjen fra kloss hold fem minutter senere. Skuddet ble hamret høyt i nettmaskene, og dermed var kampen snudd til 2-1.

Sondre Garstad la på til 3-1 kort tid etterpå, og fastsatte dermed sluttresultatet som ga Tillerbyen avansement til andre kvalifiseringsrunde.