Postet av Tillerbyen Media den 3. Apr 2017

Våre to G19-lag har hatt en svært god sesongstart.

Endre Bondø Garstad har fått en god start på årets G19-karriere. Foto: Marius L. Larsen.

Ballen ruller for alvor for de blåkledde fra Tillerbyen, og våre to G19-lag har vært i aksjon fire ganger med jevne mellomrom den siste tiden.

2017-sesongen ble sparket i gang lørdag 18. mars da Tillerbyen seiret over Freidig i NM Telenor Cup, der det til slutt ble 6-2 i målprotokollen.

Elleve dager senere sto Byåsen TF for tur i serieåpninga i 0. divisjon, og våre gutter imponerte mot forhåndsfavoritten på bortebane. Med en fin 1-0-ledelse til pause etter scoring av Isak Stai Brønstad, doblet Peter Høyland ledelsen etter en drøy time.

Byåsen reduserte på overtid, men Tillerbyen tok med seg en sterk 2-1-seier og tre herlige poeng.

Solid åpning i OBOS Cup

48 timer senere var G19-2 i aksjon for første gang i en tellende kamp denne sesongen, og oppgjøret mot Trond 2 i OBOS Cup på TOBB Arena ble alt annet enn kjedelig.

Tillerbyen ledet 2-1 til pause etter scoringer av Erik Arntsberg (straffespark) og Peter Høyland, og ledelsen ble økt til 3-1 rett etter hvilen før Trond reduserte til 2-3.

Tillerbyen holdt unna og seiret i første gruppespillkamp i OBOS Cup.

På søndag var det duket for ukas siste kamp, da sesongstart i 1. divisjon avdeling 2 borte mot KIL/Hemne sto for tur.

Hjemmelaget ledet 2-0 til pause, og selv om Endre Bondø Garstad ga det unge Tillerbyen-laget håp med sin redusering i andre omgang, fastsatte de grønn- og hvitkledde sluttresultatet til 3-1 rett før slutt.

Neste G19-1-kamp er mot Levanger onsdag 5. april kl.19.30 på TOBB Arena.

Neste G19-2-kamp er mot Selbu torsdag 6. april kl.21.00 på Tempe kunstgress (OBOS Cup).