Meldal 0 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 6. Apr 2017

HEGGØYA KUNSTGRAS (STORÅS): Tillerbyen er klar for 1. runde i NM etter en fortjent 3-0-seier over Meldal onsdag kveld.

Prince Kala scoret sitt tredje mål på to kamper. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok umiddelbart tak i kampen etter avspark, og lot ikke Meldal ha ballen i fem sekunder av gangen.

Gjestene skapte flere gode sjanser etter godt angrepsspill, men det var ikke før det var spilt 16 minutter før det ble jubel.

Niklas Iversen endte med løpsduell med en Meldal-forsvarer etter solid vending av spill før han fant Prince Kala i feltet, og fra seks meter styrte angriperen inn kampens første scoring.

Stegavik-suser

Seks minutter senere doblet blåtrøyene ledelsen ved Asgeir Snekvik som tuppet inn 2-0 fra kloss hold etter en nedfallsfrukt på kaptein Magnus Bjerkes hjørnespark.

Gjestene fortsatte å skape farlige målsjanser på løpende bånd, men de sviktet i avslutningsfasen. Ruben Rostille, Kala, Iversen og Tillerbyen-debutant Christopher Moen hadde alle gode muligheter til å øke ledelsen, men forsøkene traff ikke nettmaskene.

I det 45. spilleminutt ble det imidlertid blå jubel igjen. Ståle Stegavik bestemte seg for at nok var nok, ladet kanonen fra 25 meter og hamret inn 3-0 limt i krysset.

Offsidemål

Til tross for en noe ruskete start på andre omgang, fortsatte blåtrøyene å dominere banespillet på Heggøya kunstgras.

Moen og Snekvik hadde et par gode skuddforsøk hver, men Meldals keeper reddet ved flere anledninger.

Stian Myrbekk ble en trussel med en gang han entret banen utover i andre omgang, men et par hodestøt havnet rett i klypene på sisteskansen.

Ole Martin Devle trodde han satte inn 4-0 på retur fra keeper mot slutten av kampen, men det ble avblåst for offside, til Tillerbyen-spillernes store protester.

Kampen ebbet ut i en fullt fortjent 3-0-seier etter en ikke så altfor imponerende andre omgang, men cup er cup, og Tillerbyen skal spille 1. runde onsdag 26. april!

Jørgen Sjømæling
Aron Myren - Daniel Halgunset - Jørn André Hugdal - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Niklas Lyngvær Iversen - Ståle Singstad Stegavik
Prince Kala - Ruben Rostille - Christopher Moen

Bytter:
65' Iversen --> Ole Martin Devle
65' Stegavik --> Kjartan Ulstad
75' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk

Ubenyttede reserver: Erland Tangvik, Kristoffer Pires.