Tillerbyen er vertskap for Orkla i årets første hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen.

2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. april 2017 kl.19.00
TOBB Arena (Tiller)

De blåkledde fra Tillerbyen spiller sin første hjemmekamp i serien denne fredagskvelden, og de håper å fortsette der de slapp fra seriepremieren på mandag.

Det gjør også kveldens gjester fra Orkdal. Orklas beste menn kommer fra en sterk 3-1-seier over Kolstad på hjemmebane, der alle målene kom i første omgang.

I fjor møttes Tillerbyen og Orkla i 3. divisjon avdeling 10, der Tillerbyen ble regelrett knust 4-0 på bortebane, mens de hentet opp 0-2 til 2-2 helt på tampen i høstkampen på TOBB Arena.

Overrasket i Steinkjer - for noen

Blåtrøyene leverte brukbare saker i bortemøtet med Steinkjer på mandag. Etter å ha dominert store deler av første omgang, sto det allikevel 0-0 til pause.

I andre omgang fortsatte Tillerbyen å sjokkere Steinkjer-publikumet, og det var ikke ufortjent da Aron Myren kriget inn 1-0 på hjørnespark.

Med flere spillere utilgjengelig til denne kampen, viste det unge laget sin store bredde i troppen ved å ta tre poeng i første kamp.

Sjømæling, Snekvik og Iversen tilgjengelig

Til kampen mot Orkla mangler Tillerbyen fremdeles forsvarer Gard Ragnar Killingberg med skade, mens angriper Christopher Moen testes tett opp mot kampstart etter en periode med sykdom.

Samtidig er spillende trener Jørn André Hugdal uaktuell grunnet hodeskaden han pådro seg mot Steinkjer.

På den gledelige siden er keeper Jørgen Sjømæling og angriperne Asgeir Snekvik og Niklas Iversen alle tilbake fra henholdsvis reise, suspensjon og sykdom, og er dermed tilgjengelig for seleksjon i kamptropp.

I tillegg har både Kim André Brandtzæg og Kristian Andreassen fått flere dager på å bli nærmere 100 % friskmeldt.