Postet av Tillerbyen Media den 7. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen fikk en fryktelig start, prøvde å hente seg opp, men måtte til slutt se seg slått av Molde 2 fredag kveld.

Ruben Rostille (med ball) og Niklas Iversen i aksjon. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen ble møtt av nok en gang et tallrikt publikum i vårsola på TOBB Arena, men det så ut som om de hadde skyggelapper på i åpningsminuttene.

Før det var spilt seks minutter ble hjemmelaget tatt på senga da Molde 2 satte inn kampens første mål på en hurtig kontring, og tolv minutter senere doblet de hvitkledde ledelsen på et godt slått hjørnespark.

Etter en halvtime svarte Tillerbyen med en god redusering etter et solid trykk på gjestene fra Romsdal. Prince Kala fant Ruben Rostille med et smart innlegg, og Rostille stanget inn 1-2 fra ti meter - sitt første mål i årets sesong.

Like før pause kunne Prince Kala og Asgeir Snekvik utlignet Molde 2s ledelse, men Kalas forsøk alene med keeper ble reddet, og Snekviks frispark havnet i nettveggen.

Klarte ikke å utligne

Vertene åpnet andre omgang adskillig sterkere, og sjansene kom på løpende bånd.

Først fikk Niklas Iversen en stor mulighet på hel volley fra 16 meter, men gjestenes sisteskanse reddet glimrende. Kun sekunder senere stormet Snekvik i angrep og hamret ballen i tverrliggeren fra skrått hold.

Deretter vippet kampen frem og tilbake før Molde 2 økte ledelsen til 3-1 på en ny kontring etter 77 minutter, men Tillerbyen gikk rett i angrep etter avspark og Ståle Stegavik ga nytt håp om poeng med sin suser fra 25 meter i lengste hjørne.

Åtte minutter før slutt fikk Kristoffer Pires en gigantisk mulighet alene med keeper etter et frispark, men mannen med hanskene reddet forsøket med en flott benparade.

Akkurat i det Tillerbyen skulle sette inn sluttstøtet, la Molde 2 på til 4-2 etter et brudd på vertenes halvdel.

Neste kamp i Norsk Tipping-ligaen er borte mot Junkeren søndag 14. mai kl.16.00.

Fredag 5. mai 2017 kl.18.00
Gule kort Tillerbyen: Asgeir Volden Snekvik (56'), Prince Kala (88')

Bytter:
61' Brandtzæg --> Christopher Fløisand Moen
70' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk
76' Andreassen --> Kristoffer Pires
81' Iversen --> Kjartan Ulstad

Ubenyttet reserve: Jørgen Sjømæling.