Knøttecup 27-28 mai!

Postet av Eidsvoll Hestesportsklubb den 8. Mai 2017

Har du lyst å prøve eller kanskje fortsette med en gren som er tre ganger så morsom, så må du melde deg på Knøttecup hos oss den 27-28 mai. For vi i EIDV har igjen gleden av å kunne arrangere knøttecup for ponni og hest på Stall Hjera.


For de som ikke vet helt hva feltritt eller knøttecup er, så er feltritt en gren som består av tre deler; dressur, sprang og terrengdel. Knøttecup er som regel den klassen man begynner i, både hester og ryttere, dette er den minste klassen i feltritt og er betegnet som en rekrutteringsklasse. Rekrutt betyr derimot ikke bare de minste(alder), men de som har lyst å prøve seg eller er ferske i grenen. Denne klassen (knøttecup) er åpen for alle. Ung som gammel, gutt som jente, hest som ponni, alle er velkomne!

Knøttecup går i ca 60 cm i sprang og terrengdelen og et LC dressurprogram, så her er det muligheter for alle å være med.Knøttecup klassene er sponset av Dodson & Horrell Norge, de vil også holde stand ved stevnet og hjelper deg med å finne rett kvalitetsfor til din hest.


Dommerene for stevnet er Nina Hjelle (TD), Helle Stene (dressur) og Lisbeth Stene (sprang).

Banebyggere er Nina Hjelle (terreng) og Eilen Torstensen (sprang)


For å melde seg på er det bare å følge linken her; http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/even...

Er det noe du lurer på eller trenger svar på ang stevnet på kan du ta kontakt med Anine Strand-Saugnes på 94876038 eller sende en melding til EIDV på facebook, så svarer vi så godt vi kan.


Ellers kan vi love alle som kommer god stemning og en munter gjeng som heier alle frem. Vi krysser fingrene for supert vær, det eneste du må ta med deg er hesten/ponnien og god humør! La oss lage dette til en ordentlig rekruttering-feltrittsfest, og for å få til det må nettopp du melde deg på!


Vi prøver så god vi kan å kjøre et par treninger i forkant av stevnet, disse datoene vil bli lagt ut både på facebooksiden vår og her.


Håper å se nettopp deg på knøttecup!


Mvh styret i EIDV


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.