Junkeren 4 - 3 Tillerbyen

Postet av Tillerbyen Media den 15. Mai 2017

NORDLANDSHALLEN (BODØ): Tillerbyen leverte fryktelig forsvarsspill, hentet opp en 3-0-ledelse, men tapte på overtid mot Junkeren søndag ettermiddag.

Stian Mathisen Myrbekk var en trussel i andre omgang. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde en god oppladning med en god porsjon hvile og mat før årets lengste bortekamp, og de leverte solide åpningsminutter på kunstgresset i Nordlandshallen foran et tosifret antall Tillerbyen-supportere på tribunen.

Dog var Christopher Moens skudd fra skrått hold som snek seg like utenfor det nærmeste blåtrøyene kom, før Junkeren tok ledelsen etter 19 minutter. Tillerbyen tapte tre vitale dueller på vertenes innkast, og alene med keeper Erland Tangvik satte hvittrøyene inn 1-0.

Tillerbyen ga seg imidlertid ikke, og Moen, Ruben Rostille og Kjartan Ulstad hadde alle en mulighet hver i minuttene mot pause, men stillinga halvveis var negativ.

Snekvik tente håpet

Andre omgang startet med et brukbart Tillerbyen-trykk uten de store nevneverdige sjansene, men kort tid etter førte en stor feilpasning i bakre rekker til at Junkeren kom alene med Tangvik og doblet ledelsen.

Få minutter senere sto det 3-0 i målprotokollen da et frispark duppet ned på kloss hold som en Junkeren-spiller satte i lengste hjørne.

De tilreisende kunne ha sagt takk og farvel etter denne scoringen, men nå fikk de virkelig vise hva som bor i dem.

Etter 71 minutter ble det endelig blå jubel da Moen fant Asgeir Volden Snekvik med en herlig stikker alene med keeper, og en etterlengtede reduseringen kom veldig fortjent.

Utligning og vinnermål på overtid

I minuttene som fulgte hadde gjestene flere store sjanser. Moen prøvde lykken på et frispark fra 20 meter som keeper reddet, Snekvik blåste ballen over mål på hel volley fra ti meter og Stian Mathisen Myrbekk tuppet et lavt innlegg rett utenfor stolpen fra kloss hold.

Men i det 89. spilleminutt stanget Myrbekk inn 2-3 på et innlegg fra Jørn André Hugdal, og ett minutt på overtid måtte det et selvmål til på Snekviks hjørnespark for det utligningen kom til 3-3.

Dessverre for Tillerbyen, skulle de bli skuffet igjen. Et knapt minutt senere stormet Junkeren i angrep, og fikk lagt inn fra venstre til en umarkert spiller på ti meter som med sitt hodestøt sørget for en svien 4-3-seier for hjemmelaget.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Mosjøen lørdag 20. mai kl.12.00 på TOBB Arena.

Bytter:
62' Andreassen --> Kristoffer Pires
62' Ulstad --> Stian Mathisen Myrbekk
72' Moen --> Prince Kala