Tillerbyen 5 - 0 Mosjøen

Postet av Tillerbyen Media den 20. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyen leverte ingen spesiell god første omgang mot Mosjøen, men viste de siste 45 minuttene hvorfor de blir å regne med i årets sesong.

Her har Asgeir Snekvik akkurat sendt Tillerbyen i føringen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Tillerbyen åpnet best foran ca 150 tilskuere i den krystallklare vårsola på TOBB Arena, der Ruben Rostilles skudd fra skrått hold var kampens første store mulighet, men Mosjøens sisteskanse reddet så vidt til hjørnespark.

Etter noe fram og tilbake, ble det jubel for hjemmelaget i det 23. spilleminutt. Et godt slått frispark fra kaptein Magnus Bjerke fant Asgeir Snekvik i feltet, som fra kloss hold hamret inn 1-0 på hel volley.

Ni minutter senere ble ledelsen doblet, og igjen var det Bjerke som var arkitekten. På bakre stolpe chippet til slutt Rostille over en liggende keeper og til Kristian Andreassen som satte inn 2-0 fra én meters hold.

Solid gjennomført andre omgang

Tillerbyen bestemte seg i pausen for å gjøre det mye bedre i andre omgang, etter at de første 45 minuttene var preget av mange feil og lite som stemte.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Andreassen stanget inn 3-0 på Bjerkes hjørnespark, og nå skulle det bli tøft for gjestene fra Helgeland å komme tilbake.

Tillerbyen malte på med nye sjanser, og i det 71. spilleminutt økte Prince Kala ledelsen til 4-0 på et godt angrep der en liggende Rostille leverte en solid målgivende pasning.

Kvarteret senere var det Christopher Moen-show på venstresiden. Han fintet seg forbi to Mosjøen-forsvarere på lekkert vis og serverte Stian Mathisen Myrbekk på bakre stolpe, som strakk seg fram og skled inn 5-0.

Nevnte Myrbekk og innbytter og juniorspiller Mike Arnesen Almaas kunne ha økt ledelsen ytterligere i sluttminuttene - i tillegg til et nesten-selvmål fra gjestene da en klarering traff klokkerent i tverrligger - men til tross for at ubesluttsomheten ble for stor, ebbet kampen ut i en sterk 5-0-seier.

Neste kamp er borte mot Stjørdals-Blink lørdag 27. mai kl.16.00.

Lørdag 20. mai 2017 kl.12.00
Gule kort Tillerbyen: Prince Kala (42'), Kjartan Ulstad (90')
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): ca 150

Laget:

Erland Tangvik
Aron Myren - Kristoffer Pires Ferreira - Kristian Andreassen - Magnus Bjerke (k)
Asgeir Volden Snekvik - Ståle Singstad Stegavik - Niklas Lyngvær Iversen
Prince Kala - Ruben Rostille - Christopher Fløisand Moen

Bytter:
70' Myren --> Sindre Olufsen
75' Snekvik --> Kjartan Ulstad
75' Rostille --> Stian Mathisen Myrbekk
79' Kala --> Mike Arnesen Almaas

Ubenyttet reserve: Stian Overskott Granøien.