Resultat 3-1

Målscorere: Vegard ,Robin ,Rolf

Gule kort: Rolf

BB Oskar

Vi hadde en god prat før kampen, hvor det var to rom vi måtte beskytte i dag, bakrom og mellomrom. Vi skulle ta tak i kampen fra start spille langt, og få strekt ut midtbanen deres slik at d ble mye rom til våre midtbane spillere.

1. omgang

Vi tar tak fra start og setter Namsos under press, vi viser at prestasjonen vi hadde mot Sverresborg ikke var noe blaff. Vi er farlige og truer Namsos på flankene, med slikt press så er d vanskelig og stå imot, d tar 6 min så sender Didrik i vei et langskudd rett i tvella ,retur tar Vegard seg av og vi er i føringen. Resten av omg blir et sjansebonanza mot Namsos sitt mål. Vi er farlige i nesten hvert angrep, og de kan takke keeperen sin for at stillingen er bare 1-0 til pause. Veldig godt fornøyd med duell spill, kant spill, midtbane som jobber hardt i press samt god og kreativ i offensivt spill.

Pausepraten handler om fortsatt fokus, enda mere is i magen foran kassa til Namsos . Målet er å gå ut og drepe kampen med hurtig mål.

2. omgang

Denne omgangen blir mere jevnspilt. Namsos kommer mere inn i kampen, de skaper sjanser og vi mister mye av trykket i midtbanen vår. Det ligger et mål i luften og Namsos utligner til 1-1.

Nå står kampen og vipper hvem vil d mest ? Begge lag kjenner på varmen og d er d laget som orker å gå i kjelleren som kommer til å ta hjem 3 poeng. Vi gjør et par bytter i laget og vips så er vi tilbake i føringen, nydelig innlegg på hodet til Robin som enkelt plasserer ballen i mål 2-1 og helt fortjent. Namsos nekter å gi opp men Tillerbyen er anført av dagens beste spiller, som nekter og tape verken dueller eller kampen, Oskar blir dagens gigant og når Rolf setter inn 3-1 så er dagen perfekt. 3 poeng blir med oss hjem.

Vi viser nok en gang at når vi er påskrudd og klar for å jobbe hardt ,da er vi i egen klasse. Da kan vi slå alle i denne ligaen.