OBOS cup G19 Nessegutten 2-2 Tillerbyen2

Resultat 2-2

Målscorere Roy og Sivert

BB Oskar

Vi reiste opp med 11 spillere i dag, mange med småskader fra før, så vi skjønte at dette kom til å bli vanskelig.

Praten før kampen handlet mye om å dra ned tempo i kampen, bruke dødball til å dytte opp spillere, slik at vi kunne få kampen inn i vårt spor.

1 omg

Planen vi setter oss er glemt allerede etter 2-3 min, vi går rett i angrep og har en kjempesjanse allerede etter 5 min. Nessegutten spiller mye langt i bakrom, og vi må ha spillere til å senke seg. Kampen er jevn med litt overtak til motstanderne,vi er dårlig ut i press lar spissen få stå på 16 meter og strekke rista 1-0. Dårlig forsvarsarbeid av oss men ikke ufortjent .

Våre gutter går i krigen og vi får mange overganger som vi burde score på, men vi er litt ubestemt foran kassa. 15 min å vi mister en mann. Jonas vrir kneet og vi må spille resten av kampen med 10 mann. Våre gutter har det arti og koser seg i sola,selv med 10 mann så kjører vi mange gode angrep, derfor var d fortjent med utligning til 1-1 etter enkel tap inn av Roy ,vi går til pause og er rimelig fornøyd.

Pause praten handler om å få guttene inn på vår avtale ,dra ned tempo i kampen, satse alt på bakrom når vi vinner på midtbanen. Guttene er enige om planen. Selv med 10 mann er guttene i godt humør i pausen,vi skjønner at vi kan vinne denne kampen.

2 omg

Var Nessegutten gode i starten av 1 omg så var det oss som kjørte nå, vi fikk mange gode overganger anført av en heltent midtbane. D gikk hurtig når vi fikk muligheten, derfor var d deilig å se Sivert score 1-2 etter en nydelig stikker fra Magnus. Etter målet så er vi i 100 her kommer det sjanse på sjanse ,vi burde ha drept denne kampen, men nå sløser vi og får ikke ballen over streken. Vi mister nok en mann Matias må gi seg og vi fullfører kampen med 9 mann. Nå blir d en forsvarskamp med alle bak ballen, motstander er farlig frempå og mål imot ligger i lufta. Vi misser ei markering i egen boks og vips så kommer utligningen 2-2. Etter dette målet blir d en periode med Hawaii fotball men kampen ebber ut med 2-2. Det er et helt greit resultat noe som gjør at vi er videre i OBOS cup.

Heroisk innsats av våre gutter i kveld, vi ga alt og humøret var med oss hele veien i kveld. Stolt av det vi presterer i kveld det var rett å slett Magisk :)